H hhhdhsa Forum Okuru 10 Kasım 2011 #11 çok sağolun çok işime yaradı ama keşke CÜMLE içinde kullansaydınız
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 10 Ocak 2012 #13 benim eşim görme engelli benim herhangi bi engelim yok hamdolsun ama cok sinirli cok mükemmelliyetci ne yapcamı bilemiyorum severek evlendim ve üstelik onun uğruna kaçtım beni en ufak kırması bile cok zoruma gidiyo
benim eşim görme engelli benim herhangi bi engelim yok hamdolsun ama cok sinirli cok mükemmelliyetci ne yapcamı bilemiyorum severek evlendim ve üstelik onun uğruna kaçtım beni en ufak kırması bile cok zoruma gidiyo
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 7 Mart 2012 #15 iyi bir şey afferin size ve yapanlara hem nasıl davranacağımıozıda bu sayede öğrenmiş olduk
L Lakap Miçey Forum Okuru 9 Ekim 2013 #19 Çok tşk ama o kadar puan alıcak kadar önemli bir ödev değil yani olsada olur olmasada ama yine de tşk😛zuuhahhhh zazazaaaaa
Çok tşk ama o kadar puan alıcak kadar önemli bir ödev değil yani olsada olur olmasada ama yine de tşk😛zuuhahhhh zazazaaaaa
E Eliff Köse Forum Okuru 24 Kasım 2013 #20 Çok teşekkür ederim sayenizde 100 aldım toplumu bilinçlendirdiniz