esena Aktif Üye Üye 31 Ocak 2008 #1 bir defalık bi sihir gücünüz olsaydı bir defalık bi sihir gücünüz olsaydı vücudunuzda neyi geğiştirmek isterdinizzzzzzz????
sule Yeni Üye Üye 12 Şubat 2008 #2 Ce: bir defalık bi sihir gücünüz olsaydı ya ben rejim takintisindayim 7 8 aydir 80 kilo idim suan 61 im..istedigim kilo 58 sonlara geldikce dahada zorlasti....soyle tartiya cikinca 58 gormek icin sihirimi kullanirdim meselaaa.
Ce: bir defalık bi sihir gücünüz olsaydı ya ben rejim takintisindayim 7 8 aydir 80 kilo idim suan 61 im..istedigim kilo 58 sonlara geldikce dahada zorlasti....soyle tartiya cikinca 58 gormek icin sihirimi kullanirdim meselaaa.
esena Aktif Üye Üye 12 Şubat 2008 #3 Ce: bir defalık bi sihir gücünüz olsaydı kıs takma kafana zayıflarsın buna sihir gerekmez
*jellibon* Daimi Üye Üye 13 Şubat 2008 #4 Ce: bir defalık bi sihir gücünüz olsaydı bende ellerimi değiştirirdim canım. tombikler biraz
M Misafir Forum Okuru 13 Şubat 2008 #5 Ce: bir defalık bi sihir gücünüz olsaydı ben kesınlıkle hayalımdekı evı yaparım boylelıkle eşimde yurtdışında çalışmaz mersınıme donerdım bende.yenı aklıma geldı yada ıkız bebeklerımın olmasını sağlardım.
Ce: bir defalık bi sihir gücünüz olsaydı ben kesınlıkle hayalımdekı evı yaparım boylelıkle eşimde yurtdışında çalışmaz mersınıme donerdım bende.yenı aklıma geldı yada ıkız bebeklerımın olmasını sağlardım.
nisan Yeni Üye Üye 18 Şubat 2008 #6 Ce: bir defalık bi sihir gücünüz olsaydı bende kizimin ictahi gelsim isterdimm
M Misafir Forum Okuru 21 Şubat 2008 #7 Ce: bir defalık bi sihir gücünüz olsaydı ben soruyu yanlış anlamışım kızlar vucudumda neyı dğiştirirdikkkk demişiniz.yüzümün bebek gıbı olmasını ısterdım.
Ce: bir defalık bi sihir gücünüz olsaydı ben soruyu yanlış anlamışım kızlar vucudumda neyı dğiştirirdikkkk demişiniz.yüzümün bebek gıbı olmasını ısterdım.
*jellibon* Daimi Üye Üye 22 Şubat 2008 #8 Ce: bir defalık bi sihir gücünüz olsaydı canım karamelim için güzel ya o çok önemli canım takma kafana dileklerin gerçekleşir inşallah canım
Ce: bir defalık bi sihir gücünüz olsaydı canım karamelim için güzel ya o çok önemli canım takma kafana dileklerin gerçekleşir inşallah canım
melegimeren Yeni Üye Üye 2 Mart 2008 #9 Ce: bir defalık bi sihir gücünüz olsaydı bende doğumda aldığım ve bi türlü veremediğim şu 5 kiloyu atardım üzerimden
Ce: bir defalık bi sihir gücünüz olsaydı bende doğumda aldığım ve bi türlü veremediğim şu 5 kiloyu atardım üzerimden
esena Aktif Üye Üye 3 Mart 2008 #10 Ce: bir defalık bi sihir gücünüz olsaydı inşalla atarsın canım beş kilo ne dirki