M m@noly@ Yeni Üye Üye 26 Ekim 2008 #1 Bir Ben Eksiktim :) 😛ai: Merhaba Melekler. Melekler Mekanini önceden de biliyordum,misafir olarak cok gezindim. Düsündüm de bir ben eksik kalmisim. Kambersiz dügün,Manolyasiz Melekler Mekani olmaz deyip ben de üye oldum.Ben de sizlerleyim artik.Hosbuldum mu?
😛ai: Merhaba Melekler. Melekler Mekanini önceden de biliyordum,misafir olarak cok gezindim. Düsündüm de bir ben eksik kalmisim. Kambersiz dügün,Manolyasiz Melekler Mekani olmaz deyip ben de üye oldum.Ben de sizlerleyim artik.Hosbuldum mu?
yaralı guvercın Yeni Üye Üye 26 Ekim 2008 #2 Cevap: Bir Ben Eksiktim 🙂 evet canım h.g iyı paylasımlar dılıyorum
M m@noly@ Yeni Üye Üye 26 Ekim 2008 #4 Cevap: Bir Ben Eksiktim 🙂 Hosbuldum arkadaslar,tesekkür ederim.
M m@noly@ Yeni Üye Üye 26 Ekim 2008 #8 Cevap: Bir Ben Eksiktim 🙂 Hosbuldum Vijdan,tesekkür ederim canim.
zuzu65 Yeni Üye Üye 26 Ekim 2008 #9 Cevap: Bir Ben Eksiktim 🙂 hgnız aramıza umarım hepbirlikte hoş saatler geçiririz .doğru adrestesiniz hayırlı olsun kolay gelsin arkadaşım
Cevap: Bir Ben Eksiktim 🙂 hgnız aramıza umarım hepbirlikte hoş saatler geçiririz .doğru adrestesiniz hayırlı olsun kolay gelsin arkadaşım
kar_tanesi Yeni Üye Üye 26 Ekim 2008 #10 Cevap: Bir Ben Eksiktim 🙂 hosgeldin güzel ve keyifli vakit gecirmen dilegiyle