BöğüRTLen Yeni Üye Üye 26 Haziran 2008 #51 Cevap: bir baktım bütün melekler burda!! bu da benim köşem olsun.....
göknur Yeni Üye Üye 26 Haziran 2008 #52 Cevap: bir baktım bütün melekler burda!! bu da benim köşem olsun.....
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 27 Haziran 2008 #53 Cevap: bir baktım bütün melekler burda!! bu da benim köşem olsun..... mutlu ve guzel bir haftasonu dilerim
Cevap: bir baktım bütün melekler burda!! bu da benim köşem olsun..... mutlu ve guzel bir haftasonu dilerim
nisan Yeni Üye Üye 28 Haziran 2008 #54 Cevap: bir baktım bütün melekler burda!! bu da benim köşem olsun.....
nisan Yeni Üye Üye 28 Haziran 2008 #55 Cevap: bir baktım bütün melekler burda!! bu da benim köşem olsun.....
nisan Yeni Üye Üye 28 Haziran 2008 #56 Cevap: bir baktım bütün melekler burda!! bu da benim köşem olsun.....
PaSikA Yeni Üye Üye 1 Temmuz 2008 #57 Cevap: bir baktım bütün melekler burda!! bu da benim köşem olsun.....
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 1 Temmuz 2008 #58 Cevap: bir baktım bütün melekler burda!! bu da benim köşem olsun.....
*jellibon* Daimi Üye Üye 2 Temmuz 2008 #59 Cevap: bir baktım bütün melekler burda!! bu da benim köşem olsun..... canım köşende bol solbet ve muhabbet dilerim sevgiyle kal canım
Cevap: bir baktım bütün melekler burda!! bu da benim köşem olsun..... canım köşende bol solbet ve muhabbet dilerim sevgiyle kal canım
hayrünisa Yeni Üye Üye 3 Temmuz 2008 #60 Cevap: bir baktım bütün melekler burda!! bu da benim köşem olsun..... Parmaklarımızın arasındaki bereketi duayla yakalamak, sevginin hoşgörünün yolunu duayla aydınlatmak, bağışlanmış olmanın tadına duayla ermek. Bir cennet temennisi... Bir huzur beklentisi.... Bir gözyaşı serpintisi.. KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
Cevap: bir baktım bütün melekler burda!! bu da benim köşem olsun..... Parmaklarımızın arasındaki bereketi duayla yakalamak, sevginin hoşgörünün yolunu duayla aydınlatmak, bağışlanmış olmanın tadına duayla ermek. Bir cennet temennisi... Bir huzur beklentisi.... Bir gözyaşı serpintisi.. KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN