Lamazi Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2009 #1 Bindallı modelleri bindallı modelleri çocuk bindallı modelleri bursa bursa Kına gecelerinizde giyebileceğiniz şık bindallı modellerine bayılacaksınız🙂 Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlarrr😀
bindallı modelleri çocuk bindallı modelleri bursa bursa Kına gecelerinizde giyebileceğiniz şık bindallı modellerine bayılacaksınız🙂 Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlarrr😀
çatlak Yeni Üye Üye 3 Mart 2010 #2 bizim İSTANBUL da böyle giymek adet değil ama köylerde çok güzel oluyor
M Misafir Melek Forum Okuru 11 Aralık 2010 #3 bindallı sitedeki bindallılar çok hoş aylardır bu lacivert olan modeli arıyodum burda buldum ben bursadayım burdak bindallılara nerden ulaşabilirm ..yardım edin lütfen
bindallı sitedeki bindallılar çok hoş aylardır bu lacivert olan modeli arıyodum burda buldum ben bursadayım burdak bindallılara nerden ulaşabilirm ..yardım edin lütfen
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 11 Aralık 2010 #4 Merhabalar değerli misafir melek, BURAYI TIKLAYIN ilgili firmaya buradaki modelini gördüğünüz konu linkini vererek yardım isteyiniz. Sevgiler.
Merhabalar değerli misafir melek, BURAYI TIKLAYIN ilgili firmaya buradaki modelini gördüğünüz konu linkini vererek yardım isteyiniz. Sevgiler.