kaprisli Yeni Üye Üye 27 Mart 2009 #1 Bilgisayarınıza mı sinirlendiniz... sorun mu çıkardı... buyrun deşarj olun Bilgisayarınız yine gıcıklık yaptı ya dondu ya hata veriyo ya da çok yavaş ve sinirinizi çok bozdu içinizden onu parçalamak geliyo O zaman buyrun ve bütün sinirinizi çıkarın😀 burdan
Bilgisayarınız yine gıcıklık yaptı ya dondu ya hata veriyo ya da çok yavaş ve sinirinizi çok bozdu içinizden onu parçalamak geliyo O zaman buyrun ve bütün sinirinizi çıkarın😀 burdan
kar_tanesi Yeni Üye Üye 27 Mart 2009 #2 Cevap: Bilgisayarınıza mı sinirlendiniz... sorun mu çıkardı... buyrun deşarj olun ohhhhh dövdüm kendime geldimmmmm
Cevap: Bilgisayarınıza mı sinirlendiniz... sorun mu çıkardı... buyrun deşarj olun ohhhhh dövdüm kendime geldimmmmm
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 27 Mart 2009 #3 Cevap: Bilgisayarınıza mı sinirlendiniz... sorun mu çıkardı... buyrun deşarj olun süperrr...🙂 teşekkürler rahatladımmm 🙂 🙂 🙂
Cevap: Bilgisayarınıza mı sinirlendiniz... sorun mu çıkardı... buyrun deşarj olun süperrr...🙂 teşekkürler rahatladımmm 🙂 🙂 🙂
esra Yeni Üye Üye 28 Mart 2009 #4 Cevap: Bilgisayarınıza mı sinirlendiniz... sorun mu çıkardı... buyrun deşarj olun parçaladım
kaprisli Yeni Üye Üye 28 Mart 2009 #5 Cevap: Bilgisayarınıza mı sinirlendiniz... sorun mu çıkardı... buyrun deşarj olun ohhhh ellerinize sağlıkk:a037:
Cevap: Bilgisayarınıza mı sinirlendiniz... sorun mu çıkardı... buyrun deşarj olun ohhhh ellerinize sağlıkk:a037:
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 28 Mart 2009 #6 Cevap: Bilgisayarınıza mı sinirlendiniz... sorun mu çıkardı... buyrun deşarj olun parcaladım ohh rahatladım
Cevap: Bilgisayarınıza mı sinirlendiniz... sorun mu çıkardı... buyrun deşarj olun parcaladım ohh rahatladım