suskun_gız Yeni Üye Üye 16 Ekim 2007 #1 Bilgisayarın Başındayken En Çok Sinir Olduğunuz Şeyler!! Bilgisayarın Başındayken En Çok Sinir Olduğunuz Şeyler!! Bilgisayarın başındayken hepimiz bazen sinirleniriz.. Bazıları cinnet bile geçirir Örnek verecek olursak; * Yüksek boyutlu bi veri indirirken %90 larda elektriklerin gitmesi veya bağlantı kopması. * Online bi oyunda oynadığınız charin(oyuncunun) çalınması. * Abiniz/babanızın/v.s. gelip sizi bilgisayarın başından kaldırmak istemesi. *Kız/erkek arkadaşınızın sizinle msnde tartışırken birden msnden çıkması. *Karşınıza aniden reklamlar belirmesi. * Video izleme sitelerinde karşınıza "Ajdar"ın çıkması. Evet sizler nelere sinir olursunuz??
Bilgisayarın Başındayken En Çok Sinir Olduğunuz Şeyler!! Bilgisayarın başındayken hepimiz bazen sinirleniriz.. Bazıları cinnet bile geçirir Örnek verecek olursak; * Yüksek boyutlu bi veri indirirken %90 larda elektriklerin gitmesi veya bağlantı kopması. * Online bi oyunda oynadığınız charin(oyuncunun) çalınması. * Abiniz/babanızın/v.s. gelip sizi bilgisayarın başından kaldırmak istemesi. *Kız/erkek arkadaşınızın sizinle msnde tartışırken birden msnden çıkması. *Karşınıza aniden reklamlar belirmesi. * Video izleme sitelerinde karşınıza "Ajdar"ın çıkması. Evet sizler nelere sinir olursunuz??
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 19 Ekim 2007 #2 Ce: Bilgisayarın Başındayken En Çok Sinir Olduğunuz Şeyler!! pc nin donmasına sayfaların resimlerin geç açılması ve ağırlaşması
Ce: Bilgisayarın Başındayken En Çok Sinir Olduğunuz Şeyler!! pc nin donmasına sayfaların resimlerin geç açılması ve ağırlaşması
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 15 Kasım 2007 #3 Ce: Bilgisayarın Başındayken En Çok Sinir Olduğunuz Şeyler!! ilk sikki söylüyorum...
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 20 Ocak 2008 #4 Ce: Bilgisayarın Başındayken En Çok Sinir Olduğunuz Şeyler!! mm den sürekli düşmem çıldırıyorum düşünce
Ce: Bilgisayarın Başındayken En Çok Sinir Olduğunuz Şeyler!! mm den sürekli düşmem çıldırıyorum düşünce
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 20 Ocak 2008 #5 Ce: Bilgisayarın Başındayken En Çok Sinir Olduğunuz Şeyler!! Update işlemlerinin işimi aksatması, bellek sorunları, virüsler...
Ce: Bilgisayarın Başındayken En Çok Sinir Olduğunuz Şeyler!! Update işlemlerinin işimi aksatması, bellek sorunları, virüsler...
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 20 Ocak 2008 #6 Ce: Bilgisayarın Başındayken En Çok Sinir Olduğunuz Şeyler!! netin ağırlaşması elektirik gitmesi sayfanın açılmaması vs. vs. vs.
Ce: Bilgisayarın Başındayken En Çok Sinir Olduğunuz Şeyler!! netin ağırlaşması elektirik gitmesi sayfanın açılmaması vs. vs. vs.
M Misafir Forum Okuru 1 Şubat 2008 #7 Ce: Bilgisayarın Başındayken En Çok Sinir Olduğunuz Şeyler!! birinin beni kaldırması deli oluyorum :mad2:
Ce: Bilgisayarın Başındayken En Çok Sinir Olduğunuz Şeyler!! birinin beni kaldırması deli oluyorum :mad2:
dj_oznur_24 Yeni Üye Üye 1 Şubat 2008 #8 Ce: Bilgisayarın Başındayken En Çok Sinir Olduğunuz Şeyler!! Karşınıza aniden reklamlar belirmesi.
PaSikA Yeni Üye Üye 7 Şubat 2008 #9 Ce: Bilgisayarın Başındayken En Çok Sinir Olduğunuz Şeyler!! bağlantının kopması ve elektriklerin kesilmesi
Ce: Bilgisayarın Başındayken En Çok Sinir Olduğunuz Şeyler!! bağlantının kopması ve elektriklerin kesilmesi
çalıkuşu Yeni Üye Üye 4 Mart 2008 #10 Ce: Bilgisayarın Başındayken En Çok Sinir Olduğunuz Şeyler!! İlk şıkkı seçerim kesinlikle. Birkaç kez başımıza geldi çok sinir bozucu oluyor. Birde çok part olan veri indiriken son partlarda problem çıkması beni deli eder.
Ce: Bilgisayarın Başındayken En Çok Sinir Olduğunuz Şeyler!! İlk şıkkı seçerim kesinlikle. Birkaç kez başımıza geldi çok sinir bozucu oluyor. Birde çok part olan veri indiriken son partlarda problem çıkması beni deli eder.