NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 5 Şubat 2008 #3 Ce: bilene ödülüm varrr kan olabılırmı bılmıom ama burda baska bısey var..yarım saattır bakıom..anlamıom🙂🙂🙂🙂
Ce: bilene ödülüm varrr kan olabılırmı bılmıom ama burda baska bısey var..yarım saattır bakıom..anlamıom🙂🙂🙂🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 7 Şubat 2008 #4 Ce: bilene ödülüm varrr evet kan yazıyor ben öyle okudum
M Misafir Forum Okuru 7 Şubat 2008 #5 Ce: bilene ödülüm varrr evet kan yazıyor ama cevabın bu kadar basit olabileceğini sanmıyorum vardır başka bişey ama neeee
Ce: bilene ödülüm varrr evet kan yazıyor ama cevabın bu kadar basit olabileceğini sanmıyorum vardır başka bişey ama neeee
M Misafir Forum Okuru 7 Şubat 2008 #6 Ce: bilene ödülüm varrr ruyama katılıyorum bende kan dedım ama bu kadar basıt değildir herhalde.nevbaharr bakacakmısın cevaplara doğrumu?
Ce: bilene ödülüm varrr ruyama katılıyorum bende kan dedım ama bu kadar basıt değildir herhalde.nevbaharr bakacakmısın cevaplara doğrumu?
sehr_i sukut Aktif Üye Üye 8 Şubat 2008 #7 Ce: bilene ödülüm varrr usenmedım saydım dusundum ve bunu buldum 34 tane p harfı yazıyo😀:d:
esena Aktif Üye Üye 8 Şubat 2008 #8 Ce: bilene ödülüm varrr bence de kan yazıyo olmadı diyar gibi bende saydım 34 tane p harfi yazıyo
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 8 Şubat 2008 #9 Ce: bilene ödülüm varrr düyar süpersin bencede bukadar basit değildir ne yazıyoki
esena Aktif Üye Üye 15 Şubat 2008 #10 Ce: bilene ödülüm varrr pelikan yazıyo acaba doğrumu bi ihtimal