seyma_rky Yeni Üye Üye 25 Aralık 2010 #22 İstediğini sor Allahın bildiğini kuldan saklayacak halimiz yok ya 😀 En merak ettiğin dil hangisi? (İngilizce-Fransızca-Osmanlıca vs.)
İstediğini sor Allahın bildiğini kuldan saklayacak halimiz yok ya 😀 En merak ettiğin dil hangisi? (İngilizce-Fransızca-Osmanlıca vs.)
RefRa Daimi Üye Üye 25 Aralık 2010 #23 İtalyanca... Alttaki arkadaşımda söylesin bakalım uçurtmaları sever mi...🙂
seyma_rky Yeni Üye Üye 26 Aralık 2010 #24 Gökyüzündeki bagımlı özgülürk...Severim tabi 😀 Benim nickimi okuyunca benim hakkımda en merak ettiğin ne oldu?
Gökyüzündeki bagımlı özgülürk...Severim tabi 😀 Benim nickimi okuyunca benim hakkımda en merak ettiğin ne oldu?
RefRa Daimi Üye Üye 26 Aralık 2010 #25 rky ne demek onu merak ettim 🙂 Altaki de bana en sevdiği hayvanı söylesin ...🙂
elvin berfin Aktif Üye Üye 27 Aralık 2010 #27 sacim siyah canim. hisssttttt asagidaki hayatta en cok istedigin sey nedir.
suCre Daimi Üye Üye 27 Aralık 2010 #28 Baştaki liderleri indirip kendi başıma iktidar olmak ŞŞŞ Allataki melişim de bakem ne yemek yaptın akşam yemeğim yok😀
Baştaki liderleri indirip kendi başıma iktidar olmak ŞŞŞ Allataki melişim de bakem ne yemek yaptın akşam yemeğim yok😀
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 27 Aralık 2010 #29 valla bizim evde yemekleri annem yapar😀ama şuan oda yapmadı dahasanırım sana söyleyecek yemeğim yok😀 hımm du bakim düşinim....buldumm:meri:konusu yemek olunca aklıma bu geldi😀gittiğin bir evde gizlice birşeyler yedinmi
valla bizim evde yemekleri annem yapar😀ama şuan oda yapmadı dahasanırım sana söyleyecek yemeğim yok😀 hımm du bakim düşinim....buldumm:meri:konusu yemek olunca aklıma bu geldi😀gittiğin bir evde gizlice birşeyler yedinmi
RefRa Daimi Üye Üye 28 Aralık 2010 #30 Küçükken belki yapmışımdır öyle bi yaramazlık hatırlamıyorum ama şimdi yapmam...🙂🙂🙂🙂 Alttaki bayan sen söyle bakalım en son yaptığın çılgınlık ne...🙂🙂🙂🙂
Küçükken belki yapmışımdır öyle bi yaramazlık hatırlamıyorum ama şimdi yapmam...🙂🙂🙂🙂 Alttaki bayan sen söyle bakalım en son yaptığın çılgınlık ne...🙂🙂🙂🙂