E Ecrin49 Forum Okuru 20 Aralık 2017 #1 Beta hcg testi sonucu 1.7 Hamilelik var mi Kandan bhcg testi yaptırdım. Beta hcg 1.7 yazıyor sonucumda buna göre hamilemiyim değil miyim bana yardımcı olabilir misiniz lütfen tşk. Moderatör tarafında düzenlendi: 21 Aralık 2017
Kandan bhcg testi yaptırdım. Beta hcg 1.7 yazıyor sonucumda buna göre hamilemiyim değil miyim bana yardımcı olabilir misiniz lütfen tşk.
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 21 Aralık 2017 #2 Selamlar, Malesef bu sonuca göre hamileliğiniz yok.
S Suskunxx Forum Okuru 14 Haziran 2018 #3 SadmiN' Alıntı: Selamlar, Malesef bu sonuca göre hamileliğiniz yok. Genişletmek için tıkla ... Benim beta HCG sonucum 10.32 hamile olma ihtimalim var mi?
SadmiN' Alıntı: Selamlar, Malesef bu sonuca göre hamileliğiniz yok. Genişletmek için tıkla ... Benim beta HCG sonucum 10.32 hamile olma ihtimalim var mi?
Uzman SühaN Administrator 14 Haziran 2018 #5 Merhaba, hcg değeriniz görünürde gebelik lehine yalnız tek değerle gebelik teşhisi yapılmaz. Durumunuz hakkında net bilgi edinmek için hekim kontrolünde olunuz.
Merhaba, hcg değeriniz görünürde gebelik lehine yalnız tek değerle gebelik teşhisi yapılmaz. Durumunuz hakkında net bilgi edinmek için hekim kontrolünde olunuz.