Benim sonucum 40129 çıktı anlamıyorum acaba yardımcı olur musunuz lütfen
Gerçekten mi doğru mu yani hamile miyim

Hayatım hayırlı olsun Allah utandırmasın âdetin hemen geçtikten sonra yaptıysam ve bu değeri aldıysan çoğul ikiz gebelik olabilir lütfen kontrol ettir

Hayatım hayırlı olsun Allah utandırmasın âdetin hemen geçtikten sonra yaptıysam ve bu değeri aldıysan çoğul ikiz gebelik olabilir lütfen kontrol ettir
Doğumdan sonra adetlerim çok duzensizdi 3 ayda bir bile oldum zaman zaman bu testinde tesadüfen aile hekimi istedi çocuğum daha bir yaşında ama olsun onlar Allah'ın birer emaneti🙂

Doğumdan sonra adetlerim çok duzensizdi 3 ayda bir bile oldum zaman zaman bu testinde tesadüfen aile hekimi istedi çocuğum daha bir yaşında ama olsun onlar Allah'ın birer emaneti🙂
Allah cümlemizin evlatlarına bağışlasın bir tanem hayırlı uğurlu olsun tekrar sağ salim kucağına almayı nasip etsin etsin Yaradan 🙂

Çok teşekkür ederim size böyle güzel bir haberi duymak çok mutlu etti beni
Hayırlı olsun kendimin gibi çok sevindim ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ben ve olmayan nice insanında kucağı boş kalmaz inşallah

Allah razı olsun sizden böyle kadın olarak insanın birbirine destek olması çok güzel ne kadar sevap kazanıyorsunuz
Sizden de Allah razı olsun hayatım ne demek bilgileri paylaşacağız. Paylaştıkça hayat güzelleşmiyor mu ? 🙂