Merhaba, hcg değeri görünürde gebelik lehine görünsede(8 ve üstü değerler) buna net bir yanıt veremeyiz. Ancak hekim tarafından yapılacak usg incelemesi ile gebe olup olmadığınız netlik kazanır.Bu yüzden gebeliğin teyidi için hekim kontrolün de olun..

Merhabalar ben 35 güne bir adet oluyorum adetim 1 gün gectiginde kan tahlili yaptim 4.90 cikti iki gun sonra bir daha yaptik doktor bebek yok dedi tarlusal verdi ama ben kullanmak istemiyorum var gibi hissediyorum bu sekilde olup hamile olan varmi yada yukselirmi

Merhaba, ilacı hemen kullanmamakla iyi yapmışsınız. Bir kaç gün daha bekleyin. Geç döllenme söz konusu olabilir tedbirli olmakta fayda var. 4 gün sonra mensiniz gerçekleşmez ise tekrar HCG testi yapın sonuç negatf ise ilacı kullanabilirsiniz.

Merhaba. Son adet tarihimin ilk günü 23 Haziran. 29 temmuzda beta hcg 0.1 idi. 31 temmuzda yine yaptırdım. 38.32 çıktı. İki günde bir yaptırdığım testlerde artış normal.En son bu cuma yaptırdığımda 417.1 çıktı. Son adet tarihime göre hesaplayınca farklı çıkıyor, kan değerine göre farklı çıkıyor sanki gebelik haftası. Doktor randevuma daha var. Sizce kaç haftalık olabilir? Şimdiden teşekkürler...

Selamlar ben adetime neredeysen hafta kala geçen hafta perşembe günü gün baş ağrısıyla acile gittim hamilelik istediğim için kan testi istedim beta hch10 çıktı üzerinden 5 gün geçti bugün tekrar test yaptırdım 165 çıktı adetime 2 gün var sizce hamilemiyim hamileysem kaç haftalıktır