Aslında doktornuz doğru gözlemlemiş. Yani yok diyemez zira 4 değeri hamilelik şüphesi anlamına geliyor. Muhtemelen bi kaç gün sonra gelin demiştir size. Şimdi siz eğer iki gün sabredip bir kez daha test yaptırıp sonucu buraya yazarsanız ( ki ben hamile olduğunuzu düşünüyorum ) ona göre değerlendirebiliriz.

Saygılar.

Son adetimin ilk günü 6 Mayıs beta hcg sonucum 16 maziranda 753 çıktı sonüç normal mi ve sizce kaç haftalık? Şimdiden tesekkurler

Merhaba, öncelikle belirtelim ki HCG değerine bakıp gebeliğinizin seyri hakkın da biz yorum yapamayız. Zira tek değer gebeliğiniz ile ilgili bilgi vermez. Fakat genel manada verdiğiniz bilgilere göre yanıt verebiliriz. Son mens tarihinize göre yaklaşık 6 haftalık gebesiniz. Gebelik haftanızı usg ile öğrenebilirsiniz. Hekim kontrolünde olun.Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile..

Cevap verdiginiz icin tesekkur ederim🙂 Tabi anliyorum haklisiniz.İlk test 157 ikincisi 291 di. İnsan merak ediyor doktor randevumu daha olduğu için sormak istemiştim

Rica ederim. Tek değer den kastim yani yalnızca değere bakıp gebelik varmı yokmu sağlıklımı neticesine ulaşamayız..HCG değeri 8 ve üstü olanlar gebelik olarak kabul edilse de , her değere gebelik var diyemeyiz. Çünkü HCG değeri boş gebelik,kimyasal gebelik,dış gebelik durumlarında da artmaktadır. Bu yüzden HCG testi sonrası hamile olduğunu öğrenenler mutlaka hekim kontrolün de olarak gebeliğini yakından takip ettirmelidir. Şu an görünürde değerleriniz normal fakat belirttiğim gibi en sağlıklı neticeyi bilgiyi hekiminiz den alabilirsiniz..

merhaba adetime 3 gun kala beta hcg testi yaptirdim 4.29 cikti. Daha adetime 3 gun oldugu icin hamilelik sansim var midir bu oran artar mi sizce

Benim ilk sonucum 247.70 ikinci sonucum 630.38 ve bugün ki sonucum da 1370 hcg degerlerim

Selamlar Alınyazım sıkıntı yok görünüyor tam olması gereken değerlerde devam ediyorsunuz. Rabbim kucağınıza alacağınız ve sizi sevindirecek günler yaşatsın inşallah...