always small Üye Üye 16 Şubat 2017 #611 Zms kaya' Alıntı: InsaAllah canim Genişletmek için tıkla ... Canim gebelik istoyosun sana tavsiyem folik asit kullanman bu dedigim vitamin gbelik oncesi kullanilmasi gereken bisry
Zms kaya' Alıntı: InsaAllah canim Genişletmek için tıkla ... Canim gebelik istoyosun sana tavsiyem folik asit kullanman bu dedigim vitamin gbelik oncesi kullanilmasi gereken bisry
Uzman SühaN Administrator 17 Şubat 2017 #613 Merhaba, Değer gebelik lehine görünüyor. Teyidi için hekime görünmenizi öneriyorum. Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile..
Merhaba, Değer gebelik lehine görünüyor. Teyidi için hekime görünmenizi öneriyorum. Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile..
E Ebrara Forum Okuru 22 Şubat 2017 #614 Merhaba kızlar ben klomen kullanıyorum bu ay ikinci ayim idrarda silik ama belli çift çizgi çıktı kan testi yaptım 26.80 acaba yükselir mı
Merhaba kızlar ben klomen kullanıyorum bu ay ikinci ayim idrarda silik ama belli çift çizgi çıktı kan testi yaptım 26.80 acaba yükselir mı
Uzman SühaN Administrator 22 Şubat 2017 #615 Merhaba, hcg değeriniz görünürde gebelik lehine , teyidi için hekim kontrolünde olun.
Z Zynp. Forum Okuru 23 Şubat 2017 #616 Benimde 9 gun gecikti test yaptim negatif ama haylen hasta olmadim
B Btahgc Forum Okuru 23 Şubat 2017 #617 Ya lutfen yardim edin beta hgc 4.0 cikti doktor supheli gebelik dedi daha once bole bi ol@y yasamis varsa yardinci olabilirmi hamilemiyim bebegimi dogurabilecekmiyim 9 ay sonra ?
Ya lutfen yardim edin beta hgc 4.0 cikti doktor supheli gebelik dedi daha once bole bi ol@y yasamis varsa yardinci olabilirmi hamilemiyim bebegimi dogurabilecekmiyim 9 ay sonra ?
N Naciye erdemir Yeni Üye Üye 26 Şubat 2017 #619 Bende beta hçg yaptırdım 121.79 çıktı en son 30 ocakta adet oldum
E Esra kılıç Forum Okuru 8 Mart 2017 #620 İyi günler ben mart 1 de aşılama oldum bugün 8 . gun dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç <5.00 çıktı sizce sonuç ne olabilir.
İyi günler ben mart 1 de aşılama oldum bugün 8 . gun dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç <5.00 çıktı sizce sonuç ne olabilir.