E Esila61 Yeni Üye Üye 9 Haziran 2015 #311 adet tarihine 5 gün kala beta hcg testi yaptırdım 0.32 çıktı hamile değilim dimii? 🙁 ya da erken mi yaptırdım
adet tarihine 5 gün kala beta hcg testi yaptırdım 0.32 çıktı hamile değilim dimii? 🙁 ya da erken mi yaptırdım
prenses 1989 Hamiş Melek 10 Haziran 2015 #312 Esila61' Alıntı: adet tarihine 5 gün kala beta hcg testi yaptırdım 0.32 çıktı hamile değilim dimii? 🙁 ya da erken mi yaptırdım Genişletmek için tıkla ... esila malesef değilsinn🙁🙁
Esila61' Alıntı: adet tarihine 5 gün kala beta hcg testi yaptırdım 0.32 çıktı hamile değilim dimii? 🙁 ya da erken mi yaptırdım Genişletmek için tıkla ... esila malesef değilsinn🙁🙁
B belinay91 Forum Okuru 10 Haziran 2015 #313 Benim kan testi degerim dun yaptirdim ve 16.27 cikti ama bugun adet oldum hamile miyim bilmiyorum
prenses 1989 Hamiş Melek 11 Haziran 2015 #314 belinay91' Alıntı: Benim kan testi degerim dun yaptirdim ve 16.27 cikti ama bugun adet oldum hamile miyim bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... canımm adetin kaçıncı günü hcg değerin yeni gebelik değeri adetin devam ediyosa boş gebelik ama kanama durduysa üstüne görme olabilir yani gebe olabilirsin acilen hastaneye gitmeni öneririm
belinay91' Alıntı: Benim kan testi degerim dun yaptirdim ve 16.27 cikti ama bugun adet oldum hamile miyim bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... canımm adetin kaçıncı günü hcg değerin yeni gebelik değeri adetin devam ediyosa boş gebelik ama kanama durduysa üstüne görme olabilir yani gebe olabilirsin acilen hastaneye gitmeni öneririm
W wsw Yeni Üye Üye 12 Haziran 2015 #317 Cevapları okuyordum daha doktora gidemedim yarın inşallah gidicem çok merakla Yarını bekliyorum
prenses 1989 Hamiş Melek 12 Haziran 2015 #318 hala gitmedinmii inanmıyorum sana neden gitmedinn gebe olabilirsin değerin 10nun üzerinde canım