kardelen000 Aktif Üye Üye 27 Ocak 2012 #11 bdeniz57' Alıntı: beklediğim oldu kan değerim 972,4 ne kadarlık oluyor acaba? Genişletmek için tıkla ... admincim yüksek müsadenle:bdeniz 5 haftalık görünüyor,hayırlı uğurlu olsun Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin,darısı bizlerin başına🙂
bdeniz57' Alıntı: beklediğim oldu kan değerim 972,4 ne kadarlık oluyor acaba? Genişletmek için tıkla ... admincim yüksek müsadenle:bdeniz 5 haftalık görünüyor,hayırlı uğurlu olsun Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin,darısı bizlerin başına🙂
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 1 Şubat 2012 #13 Kayıtsız Üye' Alıntı: benim sonucum 113,1 Genişletmek için tıkla ... Tebrikler 3-4 haftalık hamilesiniz 🙂
Kayıtsız Üye' Alıntı: benim sonucum 113,1 Genişletmek için tıkla ... Tebrikler 3-4 haftalık hamilesiniz 🙂
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 8 Şubat 2012 #14 bişi sormak isdiorum.yeni gebe bir baynda prolaktin yüksekmi çıkar kanda.
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 9 Şubat 2012 #15 hamilelik testi Merhaba benim hcg test sonucum 9,75 olarak görülüyor durum nedir ben anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim
hamilelik testi Merhaba benim hcg test sonucum 9,75 olarak görülüyor durum nedir ben anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim
kardelen000 Aktif Üye Üye 10 Şubat 2012 #17 Kayıtsız Üye' Alıntı: benim sonucum 113,1 Genişletmek için tıkla ... 4haftalık gebesiniz tebrikler
kardelen000 Aktif Üye Üye 10 Şubat 2012 #18 Kayıtsız Üye' Alıntı: bişi sormak isdiorum.yeni gebe bir baynda prolaktin yüksekmi çıkar kanda. Genişletmek için tıkla ... prolaktin süt hormonudur,gebe olmayan bir bayanda yüksek olması gebe kalmayı engelleyici bir durumdur,ancak gebelik ile birlikte bu hormonun seviyesi yükselmektedir...
Kayıtsız Üye' Alıntı: bişi sormak isdiorum.yeni gebe bir baynda prolaktin yüksekmi çıkar kanda. Genişletmek için tıkla ... prolaktin süt hormonudur,gebe olmayan bir bayanda yüksek olması gebe kalmayı engelleyici bir durumdur,ancak gebelik ile birlikte bu hormonun seviyesi yükselmektedir...
kardelen000 Aktif Üye Üye 10 Şubat 2012 #19 Kayıtsız Üye' Alıntı: Merhaba benim hcg test sonucum 9,75 olarak görülüyor durum nedir ben anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... tebrikler evet 4 haftalık gebesiniz
Kayıtsız Üye' Alıntı: Merhaba benim hcg test sonucum 9,75 olarak görülüyor durum nedir ben anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... tebrikler evet 4 haftalık gebesiniz
kardelen000 Aktif Üye Üye 10 Şubat 2012 #20 Kayıtsız Üye' Alıntı: gebelik kan testi 0.1 yazıo.negatifmi? Genişletmek için tıkla ... maalesef gebelik mevcut değil...
Kayıtsız Üye' Alıntı: gebelik kan testi 0.1 yazıo.negatifmi? Genişletmek için tıkla ... maalesef gebelik mevcut değil...