L leylasen25@hotmail.com Forum Okuru 30 Ocak 2013 #121 merhabo ben beta hcg testi yaptım 713.8mlU çıktı acaba kaç haftalık hamileyim
H hevin Üye Üye 31 Ocak 2013 #122 merhaba arkadaslar laparoskopi hakkinda bilgisi olan yaptiran warmi? ilk defa doktorumdan duydum, tani amacli yapilcakmis.yardimci olabilirseniz sewinirim
merhaba arkadaslar laparoskopi hakkinda bilgisi olan yaptiran warmi? ilk defa doktorumdan duydum, tani amacli yapilcakmis.yardimci olabilirseniz sewinirim
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 11 Şubat 2013 #124 merhaba ben bugün test yaptırdım sonucunu telefon açıp sordum hcg 120 dedi hamilemiyim değilmiyim yardımcı olurmusunuz
merhaba ben bugün test yaptırdım sonucunu telefon açıp sordum hcg 120 dedi hamilemiyim değilmiyim yardımcı olurmusunuz
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 16 Şubat 2013 #125 arkadaşlar adetime 1-2 gün vardı. hcg değeri 39.54 normalmi
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 23 Şubat 2013 #126 24,67 POZİTİF YAZIYO kan testim de kesin hamileyim dimi...
0 030609 Forum Okuru 26 Şubat 2013 #127 bugun adet olmam gereklıydı olmadım 2 gun once kan tahlılı yaptırdım beta hcg 40.87 cıktı sızce hamıle mıyım doktorum haftaya gene yapalım testı suan ıcın bırsey dıyemem dedı lutfen yardımcı olursanız sevınırım.
bugun adet olmam gereklıydı olmadım 2 gun once kan tahlılı yaptırdım beta hcg 40.87 cıktı sızce hamıle mıyım doktorum haftaya gene yapalım testı suan ıcın bırsey dıyemem dedı lutfen yardımcı olursanız sevınırım.
Uzman SühaN Administrator 4 Mart 2013 #130 Kayıtsız Üye' Alıntı: benım kan değerim 8.10 cıktı acaba hamılemıyım Genişletmek için tıkla ... Durumunuz şüpheli.Değerler katlandıkça,gebe olup olmadığınız netleşicek 🙂
Kayıtsız Üye' Alıntı: benım kan değerim 8.10 cıktı acaba hamılemıyım Genişletmek için tıkla ... Durumunuz şüpheli.Değerler katlandıkça,gebe olup olmadığınız netleşicek 🙂