B Büşraaa1 Yeni Üye Üye 20 Eylül 2018 #1 Beta hcg sonucu 0,30 bu ne demek hamilemiyim Beta hcg yaptırdım sonuçta sağda bir sürü rakam birde ortada 0.30 yazıyor bu ne demek
Sevimli cadı Daimi Üye Üye 20 Eylül 2018 #3 Büşraaa1' Alıntı: Beta hcg yaptırdım sonuçta sağda bir sürü rakam birde ortada 0.30 yazıyor bu ne demek Genişletmek için tıkla ... Hcg sonunun sağında yer alan değerler gebelik haftasına göre olan değerlerdir. Sizin test sonucunuz negatif yani hamile değilsiniz.
Büşraaa1' Alıntı: Beta hcg yaptırdım sonuçta sağda bir sürü rakam birde ortada 0.30 yazıyor bu ne demek Genişletmek için tıkla ... Hcg sonunun sağında yer alan değerler gebelik haftasına göre olan değerlerdir. Sizin test sonucunuz negatif yani hamile değilsiniz.
Uzman SühaN Administrator 1 Mart 2019 #5 Canan gül' Alıntı: Hcg testinde 0.20 ne demek Genişletmek için tıkla ... Hcg değerine göre gebelik yok demek.
Canan gül' Alıntı: Hcg testinde 0.20 ne demek Genişletmek için tıkla ... Hcg değerine göre gebelik yok demek.
Uzman SühaN Administrator 13 Haziran 2019 #8 Halex' Alıntı: Hcg 0,34 negatif yazıyor hamilemiyim Genişletmek için tıkla ... Hcg değerine göre gebe değilsiniz.
Halex' Alıntı: Hcg 0,34 negatif yazıyor hamilemiyim Genişletmek için tıkla ... Hcg değerine göre gebe değilsiniz.
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 28 Ağustos 2019 #10 Lafontain' Alıntı: Hcg 0.37 hamilemiyim Genişletmek için tıkla ... Selamlar bu sonuca göre malesef hamileliğiniz mevcut değil, yani hamile değilsiniz sonuç kesindir.
Lafontain' Alıntı: Hcg 0.37 hamilemiyim Genişletmek için tıkla ... Selamlar bu sonuca göre malesef hamileliğiniz mevcut değil, yani hamile değilsiniz sonuç kesindir.