Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Beta hcg 1.20 1,20 ve 1 değeri ile hamile kalınabilir bu hususta diyeceklerim var. Başıma gelenleri yazayım da bilginiz olsun kızlar. Benim bir birlikteliğim olmuştu ben de adetime bir hafta kala test yaptırdım ve bu beta hcg testi sonucunda 1.20 gösterdi iyi hamile değilim dedim ama gebelik testini erken yaptığım için sonucu yanlış almışım.Adetim 3 gün geçince tekrarladım ve gördüm ki hamileyim. Eğer hamilelik testini erken yaptırırsanız sonucunuz yanlış çıkacaktır bilginiz olsun sonra üzülürsünüz.
Beta hcg 1.20 1,20 ve 1 değeri ile hamile kalınabilir bu hususta diyeceklerim var. Başıma gelenleri yazayım da bilginiz olsun kızlar. Benim bir birlikteliğim olmuştu ben de adetime bir hafta kala test yaptırdım ve bu beta hcg testi sonucunda 1.20 gösterdi iyi hamile değilim dedim ama gebelik testini erken yaptığım için sonucu yanlış almışım.
Adetim 3 gün geçince tekrarladım ve gördüm ki hamileyim. Eğer hamilelik testini erken yaptırırsanız sonucunuz yanlış çıkacaktır bilginiz olsun sonra üzülürsünüz.