benim gibi olan oldumu acaba lütfen bir bakarmısınız ?
mrb hnmlar;hemen size danışmak istedim.ben doğum yapalı 1 sene oldu ilk zamanlar lohusalık hüznü yaşadım hemde şiddetli 3.ayımda düzeldim 2 ay kadar iyiidim sonra tekrar depresyona girdim ve halada ordayım maşallah :/ çok şiddetli deil ama sanki artık benim kişiliğim oldu böle olmak yapıştı kaldı bana nasıl anlatsam şöleki hiçbişeyden zevk alamaz oldum,mutsuzum,kendimi değersiz,silik,işe yaramaz hissediyrum (tabi böle hissetmeme eşimin bazı akrabaları sebep oluyo)hissediyorum sanki hiç düzelemicekmişim hep böle kalacakmışım gibi geliyo.şundan eminim ben doğum sonrası depresyona yakalandım.doğuma kadar herşey çok güzeldi.bide depresyon yanında okb gibi bişeyimde var herşeyi kafama takıyorum biri laf sölese günlerce kendimi paralıyorum bide çocuğumla ilgili saçma sapan düşünceler geçiyo aklımdan istemediğim halde.evde iş yapamaz oldum sürekli kendimi yorgun halsiz hissediyorum.çocuğuma sadece ben bakıyorum bana yardımcı olan birileride yok yanımda.pskiyatriye gittim ama emziriyorum ilaçda alamıyorum.emmedende kesmek istemiyorum çünkü çocuğum memeye çok düşkün ve kansızlığı var anne sütü onun için çok önemli.napabilirim hiç bilmiyorum.1.5 yaşına kadar emzirmek istiyorum ama o zamana kadar napıcağımıda bilemiyorum insan emziriyokende herşeyi deneyemiyo kısıtlanıyorum.böyle şeyler yaşayan varmı aranızda.sizlere danışmak istedim.artık böle olmak istemiyorum.tek umudum emzirmem bitince ilaç tedavisiyle düzelmem.nolur benim halim acaba .(bu arada çocuğumuda çoooook seviyorum)
Moderatör tarafında düzenlendi: