nisancım öncelikle kendini yanlız hissetme bizler varız ve seni çok seviyoruz bak çok şükür hastalığınıda atlattın hemen kendini toparla canım ben neşeli nisanı istiyorum
nisancım burda olduğun sürece melekler seni yanlız asla bırakmıyacaklardır bunu asla unutma. zaman zaman herkes kendini yanlız hissedebilir ama ne güzelki doğru biryerdesin bizler seni çıkarsızca katıksızça seviyoruz canım benim.sen bitanesin sugar bi gacısın nasıl sevilmicekmişsinki sen.🙂bizler senin yanındayız birtanem sen istediğin sürecede yanında olmaya devam edeceğiz ..seni çok seviyoruz🙂
nisancım öncelikle kendini yanlız hissetme bizler varız ve seni çok seviyoruz bak çok şükür hastalığınıda atlattın hemen kendini toparla canım ben neşeli nisanı istiyorum
canim citosum bacim benim cok tskler evet atlattim canim daha iyim yi olurumda ins herkes evde bile nesemin gittigni söyliyürlar ama neseli olacagim canim benim iyiki varsniz seni cok seviyorum
nisancım burda olduğun sürece melekler seni yanlız asla bırakmıyacaklardır bunu asla unutma. zaman zaman herkes kendini yanlız hissedebilir ama ne güzelki doğru biryerdesin bizler seni çıkarsızca katıksızça seviyoruz canım benim.sen bitanesin sugar bi gacısın nasıl sevilmicekmişsinki sen.🙂bizler senin yanındayız birtanem sen istediğin sürecede yanında olmaya devam edeceğiz ..seni çok seviyoruz🙂
canim adminim bunlari senden duymak inan cok mutlu etti beni
dogru bir yerde oldugumu kendimi iyi hissetigim bi yerde oldugmu cok iyi biliyorum canim,inan kötü gunlerimde bile hep m,md eoldum ve sagolsun dostlarim sizler beni hic yanliz birakmadiniz iyiki varsniz bnde seni ve sizleri cok seviyorum bn bn herzamn beni svemenizi yanimda olamnizi isterim
iyiki var meleklermekani yoksa sizin gibi iyi insanlar dostlar kazanmazdim
canim isin dogrusnu söylemek grekirse niyetim rep degildi anlayan zatenn yazmis yani beni iyice yaglamislar bunu inan replere degismem siz yanimda oldugunuz sürece bn herzaman dahada mutluyum olsun repim az olsun
ne dıyım kız nısan sana yağlamayı ballamayı anladıkda rep nıyekı😀
repler sana feda olsun nısan .sankı verırken taş atıpda kolumuzmu yoruluyor dılmı ama . gonderdım canım repını🙂