Y yakamoz26 Yeni Üye Üye 3 Şubat 2008 #1 beni tanımak isteyenler buraya slm hanımlar ben yeni aranıza katıldım asker eşiyim 26 yaşındayım ve 5 yaşında bi kızım var manisadayım hepinizi öpüyorum melekler
slm hanımlar ben yeni aranıza katıldım asker eşiyim 26 yaşındayım ve 5 yaşında bi kızım var manisadayım hepinizi öpüyorum melekler
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 3 Şubat 2008 #2 Ce: beni tanımak isteyenler buraya Aramıza hoşgeldin canım, güzel ve keyifli zamanlar geçirmen dileğiyle...
Ce: beni tanımak isteyenler buraya Aramıza hoşgeldin canım, güzel ve keyifli zamanlar geçirmen dileğiyle...
mislinay Yeni Üye Üye 4 Şubat 2008 #4 Ce: beni tanımak isteyenler buraya hoş geldin canım keyifli zamanlar sana...
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 4 Şubat 2008 #5 Ce: beni tanımak isteyenler buraya hoşgeldin keyifli forumlar diliyorum
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 4 Şubat 2008 #6 Ce: beni tanımak isteyenler buraya Hosgeldin canim aramiza, güzelvakit gecirmen dilegiyle...
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 6 Şubat 2008 #7 Ce: beni tanımak isteyenler buraya Slm canim aramiza hosgeldin...
HİDOŞ Aktif Üye Üye 7 Şubat 2008 #8 Ce: beni tanımak isteyenler buraya aramıza hg güzel vakit geçireceyine eminim meleklerin mekanına tekrar hg
Ce: beni tanımak isteyenler buraya aramıza hg güzel vakit geçireceyine eminim meleklerin mekanına tekrar hg
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 7 Şubat 2008 #9 Ce: beni tanımak isteyenler buraya canım aramıza hoşgeldin.keyifli sohbetler..
belma Yeni Üye Üye 8 Şubat 2008 #10 Ce: beni tanımak isteyenler buraya canim hosgeldin iyi forumlar😛arty: