*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 19 Şubat 2008 #1 bende varım izninizle... merhabalar melekler bu çok hoş sitede bende olmak istedim herkese selam.:yo:
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 19 Şubat 2008 #2 Ce: bende varım izninizle... hoşgeldin keyifli forumlar diliyorum
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 19 Şubat 2008 #3 Ce: bende varım izninizle... Aramıza hoşgeldin, güzel zaman geçirmen dileğiyle...
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 19 Şubat 2008 #5 Ce: bende varım izninizle... Hosgeldin canim aramiza, güzel vakit gecirmen dilegiyle...
TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 20 Şubat 2008 #6 Ce: bende varım izninizle... hoşgeldin canım güzel vakit gçirmen dileğiyle keyifli forumlar
örgüm Üye Üye 20 Şubat 2008 #7 Ce: bende varım izninizle... hoşgeldin canım ben 1 günlük üyeyim eskidim artık 😛arty:
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 20 Şubat 2008 #8 Ce: bende varım izninizle... aramıza hoşgeldin keyifli sohbetler dilerim..
nisan Yeni Üye Üye 20 Şubat 2008 #9 Ce: bende varım izninizle... hosgeldin canim aramiza,,iyi sohbetler iyi keyiflerr,gorusmk uzere canm
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 24 Şubat 2008 #10 Ce: bende varım izninizle... Aramiza hos geldin canim arkadasim....