buse77 Yeni Üye Üye 31 Mart 2009 #1 bende suudı arabıstandan... slm melekler bende aranıza suudı arabıstandan katılıyorum.10 senedır burda yasıyorum.ancak yaz tatıllerınde tr ye gıdebılıyorum.umarım hepınızle guzel dostluklar kurarız burda🙂
slm melekler bende aranıza suudı arabıstandan katılıyorum.10 senedır burda yasıyorum.ancak yaz tatıllerınde tr ye gıdebılıyorum.umarım hepınızle guzel dostluklar kurarız burda🙂
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 31 Mart 2009 #2 Cevap: bende suudı arabıstandan... inş canım nasıl oralar güzel mi ?
buse77 Yeni Üye Üye 4 Nisan 2009 #3 Cevap: bende suudı arabıstandan... elmalı kurabiye' Alıntı: inş canım nasıl oralar güzel mi ? Genişletmek için tıkla ... merhaba kurabıye..burası guzel fakat sıkıcı malesef tr dekı kadar ozgur degılız burda🙂
Cevap: bende suudı arabıstandan... elmalı kurabiye' Alıntı: inş canım nasıl oralar güzel mi ? Genişletmek için tıkla ... merhaba kurabıye..burası guzel fakat sıkıcı malesef tr dekı kadar ozgur degılız burda🙂
Gülümseme Yeni Üye Üye 9 Nisan 2009 #4 Cevap: bende suudı arabıstandan... merhaba hoşgeldin.memleket hasreti çekmek zor olsa gerek.
K kardelenim Yeni Üye Üye 24 Temmuz 2009 #5 buse77' Alıntı: slm melekler bende aranıza suudı arabıstandan katılıyorum.10 senedır burda yasıyorum.ancak yaz tatıllerınde tr ye gıdebılıyorum.umarım hepınızle guzel dostluklar kurarız burda🙂 Genişletmek için tıkla ... merhaba suudi arabistanin neresinde yasiyorsun
buse77' Alıntı: slm melekler bende aranıza suudı arabıstandan katılıyorum.10 senedır burda yasıyorum.ancak yaz tatıllerınde tr ye gıdebılıyorum.umarım hepınızle guzel dostluklar kurarız burda🙂 Genişletmek için tıkla ... merhaba suudi arabistanin neresinde yasiyorsun
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 24 Temmuz 2009 #6 Aramiza Hosgeldin canim 🙂 Keyifli forumlar , ve kalici dostluklar dilerim tatlim 🙂 bende senin gibi vatanimdan uzagim 🙂
Aramiza Hosgeldin canim 🙂 Keyifli forumlar , ve kalici dostluklar dilerim tatlim 🙂 bende senin gibi vatanimdan uzagim 🙂
NaZMeLeK Yeni Üye Üye 25 Temmuz 2009 #7 hoş geldin tatlım aramıza.iyi eğlenceler ve iyi paylaşımlar dilerim..
N naciyeeeee Yeni Üye Üye 15 Eylül 2009 #8 canim bende arabistandayim 8 senedir burdayim bende gurbeti yasiyorum ama esim yanimda ve cocuklarim burdada mutluyum
canim bende arabistandayim 8 senedir burdayim bende gurbeti yasiyorum ama esim yanimda ve cocuklarim burdada mutluyum
buse77 Yeni Üye Üye 22 Aralık 2009 #9 Gülümseme' Alıntı: merhaba hoşgeldin.memleket hasreti çekmek zor olsa gerek. Genişletmek için tıkla ... hosbulduk gulumseme..hemde cok zor ..🙂 kardelenim' Alıntı: merhaba suudi arabistanin neresinde yasiyorsun Genişletmek için tıkla ... merhaba kardelenım..cıdde sehrınde yasıyorum..🙂 'MαѕαL'' Alıntı: Aramiza Hosgeldin canim 🙂 Keyifli forumlar , ve kalici dostluklar dilerim tatlim 🙂 bende senin gibi vatanimdan uzagim 🙂 Genişletmek için tıkla ... merhaba masal...sen hangı ulkede yasıyorsun🙂 pearlheart' Alıntı: hoş geldin tatlım aramıza.iyi eğlenceler ve iyi paylaşımlar dilerim.. Genişletmek için tıkla ... merhaba pearlheart..hosbulduk tesekkur ederım...🙂
Gülümseme' Alıntı: merhaba hoşgeldin.memleket hasreti çekmek zor olsa gerek. Genişletmek için tıkla ... hosbulduk gulumseme..hemde cok zor ..🙂 kardelenim' Alıntı: merhaba suudi arabistanin neresinde yasiyorsun Genişletmek için tıkla ... merhaba kardelenım..cıdde sehrınde yasıyorum..🙂 'MαѕαL'' Alıntı: Aramiza Hosgeldin canim 🙂 Keyifli forumlar , ve kalici dostluklar dilerim tatlim 🙂 bende senin gibi vatanimdan uzagim 🙂 Genişletmek için tıkla ... merhaba masal...sen hangı ulkede yasıyorsun🙂 pearlheart' Alıntı: hoş geldin tatlım aramıza.iyi eğlenceler ve iyi paylaşımlar dilerim.. Genişletmek için tıkla ... merhaba pearlheart..hosbulduk tesekkur ederım...🙂
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 22 Aralık 2009 #10 Oooo el arabiya hoşgeldin arapça nasıl deniyordu ya herneyse welcomme