SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 20 Şubat 2008 #21 Ce: bende burdayim,gec oldu ama güzel olsun canım arkadaşım..dostum hoşgeldin aramıza..keyifli sohbetler dilerim hep beraber..
Ce: bende burdayim,gec oldu ama güzel olsun canım arkadaşım..dostum hoşgeldin aramıza..keyifli sohbetler dilerim hep beraber..
nisan Yeni Üye Üye 20 Şubat 2008 #22 Ce: bende burdayim,gec oldu ama güzel olsun sagol gülü tskler ins hep beraber,sevgiler canimm,atakani bnm icin op
Ce: bende burdayim,gec oldu ama güzel olsun sagol gülü tskler ins hep beraber,sevgiler canimm,atakani bnm icin op
serra Yeni Üye Üye 21 Şubat 2008 #23 Ce: bende burdayim,gec oldu ama güzel olsun valla cok sevdigim nisan banada tavsiye etti bende dünden beri burdayim yapistim kaldim buraya:dp47:
Ce: bende burdayim,gec oldu ama güzel olsun valla cok sevdigim nisan banada tavsiye etti bende dünden beri burdayim yapistim kaldim buraya:dp47:
nisan Yeni Üye Üye 22 Şubat 2008 #24 Ce: bende burdayim,gec oldu ama güzel olsun sl mkilzlarr ama super yer degilmii serracimm bn seni fazla gormuyomm,sanirsam sen ciktigin zamana dek geliyorr,ins hepinizle tekrar gorusurzz,kendinize ock iyi bakin,optummm
Ce: bende burdayim,gec oldu ama güzel olsun sl mkilzlarr ama super yer degilmii serracimm bn seni fazla gormuyomm,sanirsam sen ciktigin zamana dek geliyorr,ins hepinizle tekrar gorusurzz,kendinize ock iyi bakin,optummm
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 24 Şubat 2008 #25 Ce: bende burdayim,gec oldu ama güzel olsun Aramiza hos geldin canim arkadasim...
nisan Yeni Üye Üye 24 Şubat 2008 #26 Ce: bende burdayim,gec oldu ama güzel olsun h,buldik yesil gözlü ,,bn kayet keyifli saatler geciriyorumm,ins sizlerdee,sevgiler can dostlerimm
Ce: bende burdayim,gec oldu ama güzel olsun h,buldik yesil gözlü ,,bn kayet keyifli saatler geciriyorumm,ins sizlerdee,sevgiler can dostlerimm
nisan Yeni Üye Üye 24 Şubat 2008 #27 Ce: bende burdayim,gec oldu ama güzel olsun slm raila evt haklsin iyi geliyorr,bnde gurbetciyim,isvicredeyimm,canmm,,yine beklerimm canm,sevgilerrr
Ce: bende burdayim,gec oldu ama güzel olsun slm raila evt haklsin iyi geliyorr,bnde gurbetciyim,isvicredeyimm,canmm,,yine beklerimm canm,sevgilerrr
nisan Yeni Üye Üye 28 Şubat 2008 #28 Ce: bende burdayim,gec oldu ama güzel olsun sagol railam benimm,sende cok iyisinn,,evet gurbette olanlar icin burda kendi memleketinde birileri olmak cok guzelbnden sana kahve
Ce: bende burdayim,gec oldu ama güzel olsun sagol railam benimm,sende cok iyisinn,,evet gurbette olanlar icin burda kendi memleketinde birileri olmak cok guzelbnden sana kahve
nisan Yeni Üye Üye 28 Şubat 2008 #30 Ce: bende burdayim,gec oldu ama güzel olsun beni seven herkese papatya