sarilale Yeni Üye Üye 22 Temmuz 2008 #1 bende aranızdayım... slm arkadaslar ben seda lakabımsa sarilale🙂 ıskenderundan katılmaktayım aranıza ınternette 80li yıllarla ılgılı resımlere falan bakıyodumki ilgimi cekti melekler ve aranıza katıldım 🙂
slm arkadaslar ben seda lakabımsa sarilale🙂 ıskenderundan katılmaktayım aranıza ınternette 80li yıllarla ılgılı resımlere falan bakıyodumki ilgimi cekti melekler ve aranıza katıldım 🙂
M Misafir Forum Okuru 22 Temmuz 2008 #2 Cevap: bende aranızdayım... slm hoş geldiniz arkadaşım 🙂 keyifli vede bol paylaşımlı forumlar dilerim M.M yönetimi RüYaM
Cevap: bende aranızdayım... slm hoş geldiniz arkadaşım 🙂 keyifli vede bol paylaşımlı forumlar dilerim M.M yönetimi RüYaM
gökçe Yeni Üye Üye 23 Temmuz 2008 #4 Cevap: bende aranızdayım... Hoş geldin aramıza Seda. Güzel vakit geçirmeni dilerim.
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 23 Temmuz 2008 #5 Cevap: bende aranızdayım... hoşgeldin canım hep aramızda kalman dileği ile🙂
sarilale Yeni Üye Üye 23 Temmuz 2008 #6 Cevap: bende aranızdayım... hepınıze tesekkur edrım melekler hosbuldumm🙂🙂🙂...
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 23 Temmuz 2008 #7 Cevap: bende aranızdayım... Aramıza hoşgeldin canım, keyifli forumlar dilerim 🙂
Vijdan Yeni Üye Üye 23 Temmuz 2008 #8 Cevap: bende aranızdayım... Hoş geldin seda,keyifli forumlar dilerim..
İzmirella Yeni Üye Üye 23 Temmuz 2008 #9 Cevap: bende aranızdayım... hoşgeldin canımmm kalıcı olursun işallahh.. keyifli forumlarr 🙂
PaSikA Yeni Üye Üye 23 Temmuz 2008 #10 Cevap: bende aranızdayım... aramıza hoşgeldin 🙂 keyifli forumlar 🙂