TaMaRa Yeni Üye Üye 23 Ocak 2008 #11 Ce: bende aranıza yeni gelenlerdenim 🙂))))))) amanda aman berfinimizde geldi tam oldu 🙂h.g seker ii paylasimlar sanada
Ce: bende aranıza yeni gelenlerdenim 🙂))))))) amanda aman berfinimizde geldi tam oldu 🙂h.g seker ii paylasimlar sanada
ms_enemy Yeni Üye Üye 23 Ocak 2008 #12 Ce: bende aranıza yeni gelenlerdenim 🙂))))))) hoşgeldin canım aramıza🙂
HEROS Banned 23 Ocak 2008 #13 Ce: bende aranıza yeni gelenlerdenim 🙂))))))) bende yeniyim ama aktifleşmedi üyeliğim.. umarım bi hayalkırıklığı daha yaşamam..
Ce: bende aranıza yeni gelenlerdenim 🙂))))))) bende yeniyim ama aktifleşmedi üyeliğim.. umarım bi hayalkırıklığı daha yaşamam..
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 23 Ocak 2008 #14 Ce: bende aranıza yeni gelenlerdenim 🙂))))))) berfin' Alıntı: hoşbulduk diyim sana diyim,uyumuyorum bacum siteyi dolaşıyorum :becky: sevdim burayı ben. Genişletmek için tıkla ... anaaa kız berfin sen mc ye bacum mu dedin la o irkek abey la
Ce: bende aranıza yeni gelenlerdenim 🙂))))))) berfin' Alıntı: hoşbulduk diyim sana diyim,uyumuyorum bacum siteyi dolaşıyorum :becky: sevdim burayı ben. Genişletmek için tıkla ... anaaa kız berfin sen mc ye bacum mu dedin la o irkek abey la
zelal0903 Yeni Üye Üye 24 Ocak 2008 #15 Ce: bende aranıza yeni gelenlerdenim 🙂))))))) berfinim hosgeldin canim
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 24 Ocak 2008 #16 Ce: bende aranıza yeni gelenlerdenim 🙂))))))) hosgeldin canim aramiza..
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 24 Ocak 2008 #17 Ce: bende aranıza yeni gelenlerdenim 🙂))))))) berfincim hoş geldin keyifli sohbetler canım
B berfin Yeni Üye Üye 25 Ocak 2008 #18 Ce: bende aranıza yeni gelenlerdenim 🙂))))))) bacularım hoşbuldum ilgi ve alakanıza tşk ederim.camoş aşk olsun yane ne bileyim ben canım özür dilerim mc. yeni üye olunca böyle oluyor demekki zamanla tanırım bende 🙂))))))))))))
Ce: bende aranıza yeni gelenlerdenim 🙂))))))) bacularım hoşbuldum ilgi ve alakanıza tşk ederim.camoş aşk olsun yane ne bileyim ben canım özür dilerim mc. yeni üye olunca böyle oluyor demekki zamanla tanırım bende 🙂))))))))))))
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 26 Ocak 2008 #19 Ce: bende aranıza yeni gelenlerdenim 🙂))))))) beni tanıdın mı🙂nickimi değiştirdim çünkü burda varmış🙂yeni üye oldum buraya..hadi tanı beni🙂)şakkıdı
Ce: bende aranıza yeni gelenlerdenim 🙂))))))) beni tanıdın mı🙂nickimi değiştirdim çünkü burda varmış🙂yeni üye oldum buraya..hadi tanı beni🙂)şakkıdı