B berfin Yeni Üye Üye 22 Ocak 2008 #1 bende aranıza yeni gelenlerdenim :)))))))) slm kızlar bende aranıza yeni katıldım güzel dostluklar ve arkadaslıklar kurmamız dileğiyle...:yo:
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 22 Ocak 2008 #2 Ce: bende aranıza yeni gelenlerdenim 🙂))))))) M.M.C Yönetimi Olarak; Aramıza katılmanızdan büyük mutluluk duyduğumuzu dile getirir, HOŞ GELDİNİZ deriz şii deriz dimi kime diyom yönetim hoş geldiniz diyom.. Yatıyorlar yav uyanırlar 🙂
Ce: bende aranıza yeni gelenlerdenim 🙂))))))) M.M.C Yönetimi Olarak; Aramıza katılmanızdan büyük mutluluk duyduğumuzu dile getirir, HOŞ GELDİNİZ deriz şii deriz dimi kime diyom yönetim hoş geldiniz diyom.. Yatıyorlar yav uyanırlar 🙂
B berfin Yeni Üye Üye 22 Ocak 2008 #3 Ce: bende aranıza yeni gelenlerdenim 🙂))))))) hoşbulduk diyim sana diyim,uyumuyorum bacum siteyi dolaşıyorum :becky: sevdim burayı ben.
Ce: bende aranıza yeni gelenlerdenim 🙂))))))) hoşbulduk diyim sana diyim,uyumuyorum bacum siteyi dolaşıyorum :becky: sevdim burayı ben.
B berfin Yeni Üye Üye 22 Ocak 2008 #5 Ce: bende aranıza yeni gelenlerdenim 🙂))))))) hoşbulduk canım:blabla:
zuzus:) Yeni Üye Üye 22 Ocak 2008 #6 Ce: bende aranıza yeni gelenlerdenim 🙂))))))) berfincim hosgeldin canimmmmmm
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 22 Ocak 2008 #7 Ce: bende aranıza yeni gelenlerdenim 🙂))))))) hoşgeldin berfin...keyifli forumlar diliyorum😉
B berfin Yeni Üye Üye 22 Ocak 2008 #8 Ce: bende aranıza yeni gelenlerdenim 🙂))))))) saolun kızlar ilginiz için çok mersi
B berfin Yeni Üye Üye 23 Ocak 2008 #10 Ce: bende aranıza yeni gelenlerdenim 🙂))))))) hoşbulduk ablacım