Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 25 Ocak 2008 #1 'BEN'cil Cafe BEN'cil Café Burada sadece BEN ve BEN vardır melekler. Biraz da BEN'cillik diyoruz ve sadece bencillik yaparak kendimizle ilgili dilediğimizi yazıyoruz. Tek kural: BEN (diğer tekil ve çoğul şahıslar olmuyor 🙂 ) Mesela Ben bugün çok güzel hissediyorum... Ben tatilde şunu yapacağım... Benim canım sıkılıyor... gibi sadece sizi ilgilendiren bencilce cümleler 😀 Bu cafe'de böyle
BEN'cil Café Burada sadece BEN ve BEN vardır melekler. Biraz da BEN'cillik diyoruz ve sadece bencillik yaparak kendimizle ilgili dilediğimizi yazıyoruz. Tek kural: BEN (diğer tekil ve çoğul şahıslar olmuyor 🙂 ) Mesela Ben bugün çok güzel hissediyorum... Ben tatilde şunu yapacağım... Benim canım sıkılıyor... gibi sadece sizi ilgilendiren bencilce cümleler 😀 Bu cafe'de böyle
ms_enemy Yeni Üye Üye 25 Ocak 2008 #2 Ce: 'BEN'cil Cafe tam bana göre biyer 😀 BEN burayı çok sevdim.. bugün BEN aslında çooookk mutluuyumm.. annemiii BENİM annemi 😀 çok özledim.. onu yanınaa gidiyorum🙂
Ce: 'BEN'cil Cafe tam bana göre biyer 😀 BEN burayı çok sevdim.. bugün BEN aslında çooookk mutluuyumm.. annemiii BENİM annemi 😀 çok özledim.. onu yanınaa gidiyorum🙂
ÇİTLENBİK Yeni Üye Üye 25 Ocak 2008 #4 Ce: 'BEN'cil Cafe ben çok yorgunum ben artık dinlenmek istiyorum tam bana göre bir yermiş burası😀ancing_furious:
Ce: 'BEN'cil Cafe ben çok yorgunum ben artık dinlenmek istiyorum tam bana göre bir yermiş burası😀ancing_furious:
M Misafir Forum Okuru 25 Ocak 2008 #5 Ce: 'BEN'cil Cafe off çok hastayım ben yaaaa canım hiç bişey yapmak istemiyor ne uyumak istiyor ne uyumamak niye bu gün böyle oldum ben yaaa
Ce: 'BEN'cil Cafe off çok hastayım ben yaaaa canım hiç bişey yapmak istemiyor ne uyumak istiyor ne uyumamak niye bu gün böyle oldum ben yaaa
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 25 Ocak 2008 #6 Ce: 'BEN'cil Cafe allah benım gıbı herkes sıkkın moral yok noluyo melekler bole bızeeee
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 25 Ocak 2008 #7 Ce: 'BEN'cil Cafe bende cok yorgunum bugünnnn...
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 26 Ocak 2008 #8 Ce: 'BEN'cil Cafe Ben çok halsizim bugün, yatıp uyumak istiyorum ama akşama yemekli misafirim var, daha ne yapsam karar veremedim, evi de toparlamam lazım...
Ce: 'BEN'cil Cafe Ben çok halsizim bugün, yatıp uyumak istiyorum ama akşama yemekli misafirim var, daha ne yapsam karar veremedim, evi de toparlamam lazım...
*jellibon* Daimi Üye Üye 29 Ocak 2008 #9 Ce: 'BEN'cil Cafe bende çok yorgunum.sanki sırtımda yük var. halsizim. üf ya ben niye böyleyimmmmm
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 29 Ocak 2008 #10 Ce: 'BEN'cil Cafe Ben bugün keyifli kalktım yataktan. Heryer bembeyaz hala kar yağıyor. Ortalığı falan topladım. Güzel bir gün olur umarım.
Ce: 'BEN'cil Cafe Ben bugün keyifli kalktım yataktan. Heryer bembeyaz hala kar yağıyor. Ortalığı falan topladım. Güzel bir gün olur umarım.