ASİ MELEK Yeni Üye Üye 3 Aralık 2008 #1 Ben Yeniyim Galiba Merhabalar ben selma umarım aranızda yer alabilirimm çok keyifli ve güzel bir site 2 sitede süper mod bir sitede de adminim umarım buradada güzel işler çıkarırız
Merhabalar ben selma umarım aranızda yer alabilirimm çok keyifli ve güzel bir site 2 sitede süper mod bir sitede de adminim umarım buradada güzel işler çıkarırız
esra Yeni Üye Üye 3 Aralık 2008 #2 Cevap: Ben Yeniyim Galiba hoşgeldin aramıza asi melek umarım iyi vakit geçirirsin burda
ASİ MELEK Yeni Üye Üye 3 Aralık 2008 #4 Cevap: Ben Yeniyim Galiba hoşbulduk canlar benim şüphem yok ... 🙂
mine hanım Yeni Üye Üye 3 Aralık 2008 #5 Cevap: Ben Yeniyim Galiba hoş geldin tatlım ben de senin gibi çiçeği burnundayım ve acayip acamiyim yardımlarınızı beklerim
Cevap: Ben Yeniyim Galiba hoş geldin tatlım ben de senin gibi çiçeği burnundayım ve acayip acamiyim yardımlarınızı beklerim
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 3 Aralık 2008 #6 Cevap: Ben Yeniyim Galiba hoşgeldin aramıza 🙂 umarım keyifli bir forum olur senin için...
kar_tanesi Yeni Üye Üye 3 Aralık 2008 #8 Cevap: Ben Yeniyim Galiba hosgeldin keyifli forumlar dilerim
yağmur_damlası Yeni Üye Üye 4 Aralık 2008 #9 Cevap: Ben Yeniyim Galiba hepiciniz hoşgeldiniz keyifli forumlar:=)
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 4 Aralık 2008 #10 Cevap: Ben Yeniyim Galiba hoş geldin güzel vakit gecirmen dilegiyle