Y yigitom Forum Okuru 18 Eylül 2010 #11 papatya melek' Alıntı: merhaba melekler...ben aranıza yeni katıldım...inş hep beraber güzel vakit geçiririz...hepinize iyi forumlarrrr Genişletmek için tıkla ... bende geldim yayayayay
papatya melek' Alıntı: merhaba melekler...ben aranıza yeni katıldım...inş hep beraber güzel vakit geçiririz...hepinize iyi forumlarrrr Genişletmek için tıkla ... bende geldim yayayayay
lavinya07 Banned 18 Eylül 2010 #12 ARAMIZA YENİ KATILAN TÜM MELEKLERE ....... HOŞGELDİNİZ... WELCOME... WİLLKOMMEN.. ACCUEİL... BİENVENİDA... BENVENUTO... 歓迎... приветствовать... καλωσόρισμα... böyle bi jest yapayım dedim farklı bikac dilde hoşgeldiniz olmuşmu?...😀
ARAMIZA YENİ KATILAN TÜM MELEKLERE ....... HOŞGELDİNİZ... WELCOME... WİLLKOMMEN.. ACCUEİL... BİENVENİDA... BENVENUTO... 歓迎... приветствовать... καλωσόρισμα... böyle bi jest yapayım dedim farklı bikac dilde hoşgeldiniz olmuşmu?...😀
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 19 Eylül 2010 #13 lavinya07' Alıntı: ARAMIZA YENİ KATILAN TÜM MELEKLERE ....... HOŞGELDİNİZ... WELCOME... WİLLKOMMEN.. ACCUEİL... BİENVENİDA... BENVENUTO... 歓迎... приветствовать... καλωσόρισμα... böyle bi jest yapayım dedim farklı bikac dilde hoşgeldiniz olmuşmu?...😀 Genişletmek için tıkla ... ayy senn varyaa sen olmaz mıı sen yaparsın daa bidenem...
lavinya07' Alıntı: ARAMIZA YENİ KATILAN TÜM MELEKLERE ....... HOŞGELDİNİZ... WELCOME... WİLLKOMMEN.. ACCUEİL... BİENVENİDA... BENVENUTO... 歓迎... приветствовать... καλωσόρισμα... böyle bi jest yapayım dedim farklı bikac dilde hoşgeldiniz olmuşmu?...😀 Genişletmek için tıkla ... ayy senn varyaa sen olmaz mıı sen yaparsın daa bidenem...