gamzeliim01 Yeni Üye Üye 18 Aralık 2010 #1 ben geldimmmm dostlarrr sitenize yeni üye oldum..umarım sizlere güzel vakit geciririz.. ..herkeze slmlar saygılar..:mery: Moderatör tarafında düzenlendi: 21 Aralık 2010
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 18 Aralık 2010 #2 Aramıza hoşgeldin canım umarım kalıcı olursun keyifli forumlar dilerim
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 18 Aralık 2010 #3 hoş geldin balııımmmmsenide aramızda görmek çok güzel bebeğim umarım sende çok beğenir ve çok güzel vakit geçirirsin tatlım seni seviyorum yastık savaşı
hoş geldin balııımmmmsenide aramızda görmek çok güzel bebeğim umarım sende çok beğenir ve çok güzel vakit geçirirsin tatlım seni seviyorum yastık savaşı
sedaaa Yeni Üye Üye 19 Aralık 2010 #6 hg canm aramıza umarım sende bizim gibi çok eğlenirsin burada 🙂
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 24 Aralık 2010 #9 aramıza hoşgeldin canım emin ol cok iyi vakit gecireceksin 🙂
gamzeliim01 Yeni Üye Üye 25 Aralık 2010 #10 gerçekten güzel ve eğlenceli bi yer burası. pek fazla giremesemde girdiğim zaman çok keyif alıyorum hepinize teşekkür ederim gösterdiğiniz ilgiden dolayı🙂taze meleğinizden saygılar
gerçekten güzel ve eğlenceli bi yer burası. pek fazla giremesemde girdiğim zaman çok keyif alıyorum hepinize teşekkür ederim gösterdiğiniz ilgiden dolayı🙂taze meleğinizden saygılar