seda88 Aktif Üye Üye 24 Haziran 2013 #11 ASLIMOZUM' Alıntı: semüj melekler mekanındaki ilk sohbetim olan arkadaşımm rabbim emeklerini boşa cıkarmaz inşallah hayırlısı ile kavuşursun muradına rabbim gönlüne göre versin canım Genişletmek için tıkla ... canım benim çok saoll sende hamişsin sanırımm baksana kızarmışsınn çoook sevindimmm allah tamamına erdirsinn tatlımmm
ASLIMOZUM' Alıntı: semüj melekler mekanındaki ilk sohbetim olan arkadaşımm rabbim emeklerini boşa cıkarmaz inşallah hayırlısı ile kavuşursun muradına rabbim gönlüne göre versin canım Genişletmek için tıkla ... canım benim çok saoll sende hamişsin sanırımm baksana kızarmışsınn çoook sevindimmm allah tamamına erdirsinn tatlımmm
ASLIMOZUM Aktif Üye Üye 25 Haziran 2013 #13 semüj88' Alıntı: canım benim çok saoll sende hamişsin sanırımm baksana kızarmışsınn çoook sevindimmm allah tamamına erdirsinn tatlımmm Genişletmek için tıkla ... evet canım rabbim hamileyim şükür rabbime daha yeni ama inşallah sağ salim hayırlısıyla sen kızaracaksınn
semüj88' Alıntı: canım benim çok saoll sende hamişsin sanırımm baksana kızarmışsınn çoook sevindimmm allah tamamına erdirsinn tatlımmm Genişletmek için tıkla ... evet canım rabbim hamileyim şükür rabbime daha yeni ama inşallah sağ salim hayırlısıyla sen kızaracaksınn
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 14 Temmuz 2013 #15 ayyyyyyyyyyyyy semüjümmm çok sevindim inşallah güzel sonuçlar alırsın canımmm
C canelif Aktif Üye Üye 15 Temmuz 2013 #16 allahim hayirli haberlerini bekliyoruz,canim allah yar ve yardimcin olsun...
*LAVİNNYA* Daimi Üye Üye 15 Temmuz 2013 #17 semüjjjjjjjjjjjjjjj nerdesin cnm sonucunu yazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
guzmelegi Aktif Üye Üye 15 Temmuz 2013 #18 canelif' Alıntı: allahim hayirli haberlerini bekliyoruz,canim allah yar ve yardimcin olsun... Genişletmek için tıkla ... Haber yokmu yaa
canelif' Alıntı: allahim hayirli haberlerini bekliyoruz,canim allah yar ve yardimcin olsun... Genişletmek için tıkla ... Haber yokmu yaa