Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm kızlarrr biz tüp bebek yaptırdıkk ve bugün transferimin 2. günüüüüü çok heyecanlıyımmm bana bol bol dua edinn olurmuuu öptümm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiii siteye pek giremiyorumm buarada hepinizi çooook özledimmm
slm kızlarrr biz tüp bebek yaptırdıkk ve bugün transferimin 2. günüüüüü çok heyecanlıyımmm bana bol bol dua edinn olurmuuu öptümm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiii siteye pek giremiyorumm buarada hepinizi çooook özledimmm
saolun güzel dilekleriniz için inşallah dediğiniz gibi bebişim şuan benimledirr.. Allahım nerede varsa tüm isteyenlere tez vakitten çok aratmadan sağlığı sıhhati yerinde evlatlar nasip etsinn beklemek çokk ama çok zor helede suaann daha 9 kuz gün var testeee bennnn çookk heyecanlıyımmmmm Allahım sen benim ve tüm isteyenlerinn umutlarını boşa çıkarma....
canım napim işte bir hafta rapor aldım evdeyim bol bol istirahat ediyorum heyecanlı bekleyişler içerisindeyim 🙂 sen nasılsınn çocukların falan iyidir inşallah kendine çok iyi Allaha emanet ol 🙂