H halley Yeni Üye Üye 11 Mart 2009 #1 ben geldim kimse yokmu Merhabalar ben halley sitenize bayıldım umarım güzel paylaşımlarımız olur benim 22 aylık bi veletim var ondan fırsat buldukça buralarda olucam 😀ancing_😵:
Merhabalar ben halley sitenize bayıldım umarım güzel paylaşımlarımız olur benim 22 aylık bi veletim var ondan fırsat buldukça buralarda olucam 😀ancing_😵:
*şiker* Yeni Üye Üye 11 Mart 2009 #2 Cevap: ben geldim kimse yokmu hoşgeldiin canıım sitemize...rumuzuna bayıldıım..çok severiim halleyi 🙂bebişinide allah bağışlasın sana
Cevap: ben geldim kimse yokmu hoşgeldiin canıım sitemize...rumuzuna bayıldıım..çok severiim halleyi 🙂bebişinide allah bağışlasın sana
MEÇHUL Daimi Üye Üye 11 Mart 2009 #4 Cevap: ben geldim kimse yokmu hoşgeldin aramızaa....kleyifli forumlarr
kar_tanesi Yeni Üye Üye 12 Mart 2009 #6 Cevap: ben geldim kimse yokmu hosgeldin aramıza cici cici forumlar dilerim
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 13 Mart 2009 #7 Cevap: ben geldim kimse yokmu hoş geldiniz keyifli forumlarr bebişi allah bagışlasınn
H halley Yeni Üye Üye 13 Mart 2009 #8 Cevap: ben geldim kimse yokmu teşekkür ederim umarım güzel arkadaşlıklar kurmaya fırsat bulurum