leo Yeni Üye Üye 29 Ocak 2008 #11 Ce: ben deldim esranın deyişiyle cinligullu🙂)) güllü hoşgeldin cnm.. hiç yabancılık çekmeyeceğiz anlaşılan..
Ce: ben deldim esranın deyişiyle cinligullu🙂)) güllü hoşgeldin cnm.. hiç yabancılık çekmeyeceğiz anlaşılan..
dudaktan_kalbe Yeni Üye Üye 29 Ocak 2008 #12 Ce: ben deldim esranın deyişiyle cinligullu🙂)) Aramıza hoşgeldin....
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 29 Ocak 2008 #13 Ce: ben deldim esranın deyişiyle cinligullu🙂)) hosgeldin canim aramiza...
mislinay Yeni Üye Üye 29 Ocak 2008 #14 Ce: ben deldim esranın deyişiyle cinligullu🙂)) mekanımıza hoş geldin canım sende bizim gibi iyi zamanlar geçirirsin umarım...🙂
Ce: ben deldim esranın deyişiyle cinligullu🙂)) mekanımıza hoş geldin canım sende bizim gibi iyi zamanlar geçirirsin umarım...🙂
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 30 Ocak 2008 #15 Ce: ben deldim esranın deyişiyle cinligullu🙂)) Selam canim aramiza hosgeldin...
Ş şirin melek Yeni Üye Üye 31 Ocak 2008 #16 Ce: ben deldim esranın deyişiyle cinligullu🙂)) güllü canım hoşgeldin🙂)nes tavsiyesiyle bende geldim🙂