kaprisli Yeni Üye Üye 3 Haziran 2009 #1 Ben Bu Evleri Yerimmm...... Yerimmm İnsanların hayal gücü dur durak bilmiyor. Düşünsenize evlerimizin böyle olduunu aslında güzel olabilirdi. Aç kaldığımızda da evi kemirirdik artık 😀
İnsanların hayal gücü dur durak bilmiyor. Düşünsenize evlerimizin böyle olduunu aslında güzel olabilirdi. Aç kaldığımızda da evi kemirirdik artık 😀
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 3 Haziran 2009 #2 Cevap: Ben Bu Evleri Yerimmm...... Yerimmm aboooo böyle evim olacak, kim tutar artik beni 😀 paylasim icin tskler cnm, cok sekerler 🙂
Cevap: Ben Bu Evleri Yerimmm...... Yerimmm aboooo böyle evim olacak, kim tutar artik beni 😀 paylasim icin tskler cnm, cok sekerler 🙂
aSqimSin Yeni Üye Üye 17 Temmuz 2009 #3 Bu evler yenmez mi bee 🙂 Hepsini alıyorum 😀 size yok 😀 😛 teşekkürler
MEÇHUL Daimi Üye Üye 3 Ekim 2009 #7 Bendee yeriimm yerimmm😀Çok güzellerr yaaa bayıldım iştahım açıldııbende istiyorum böyle bir ev😀
Ariza Yeni Üye Üye 4 Ekim 2009 #8 süper ya bu evler yapanlarin ellerine saglik senin de yüregine saglik paylasim icin tskler.