Arkadaşlar merhaba belirtilerim beni doğru yola götürdü hamileyim bugün doktora gittim kesem gözüktü ama bebişim daha gözükmedi 1 hafta sonra tekar gidicem 6+5 haftalık hamileyim bebeğin geç gözükmesi normalmi
Merhaba, gebeliğiniz hayırlı olsun. Gebeliğin 5-6. haftası kese görülür bebek görülmez. Panik yapmayın.İlerleyen haftalar da bebeğinizi görüceksiniz. Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile.. Sorunuzla ilgili ayrıntılı bilgi için linki ziyaret edin..
Merhabalar bi sorum olacakti. İki yumurtalikta da kist olan biri hamile kalabklir mi ? Ayrica erkektede idrar yolu enfeksiyonu varken ve iliski sadece surtunmeyle ve camasirlar ve esofmanlar varken ayrica iliskinin ustune yogun bi adet gorulmusse. Cok karisik sordum sanirim ama umarim anlatabilmisimdir derdimi 🙁 yardimci olursaniz cok sevinirim
Merhabalar bi sorum olacakti. İki yumurtalikta da kist olan biri hamile kalabklir mi ? Ayrica erkektede idrar yolu enfeksiyonu varken ve iliski sadece surtunmeyle ve camasirlar ve esofmanlar varken ayrica iliskinin ustune yogun bi adet gorulmusse. Cok karisik sordum sanirim ama umarim anlatabilmisimdir derdimi 🙁 yardimci olursaniz cok sevinirim
🙂 Neden direkt olarak sormazsınız bir türlü anlamıyorum. Şimdi siz üstünüzde giysileriniz var iken hatta eşofmanlı şevket hocanın eşofmanlarını giymişken, e birde nescafe içmemişsiniz tabi daha uyanamamışsınız sorular sorular sorular 🙂 Hamile kalma riskin yok bende dolandırarak anlattım dimi