EVİN Yeni Üye Üye 25 Ekim 2008 #1 ( Bembeyaz GelinLikler ) dubai gelinlik modelleri dubai gelinlikler gellinlikler
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 25 Ekim 2008 #2 Cevap: ( Bembeyaz GelinLikler ) ya yapmayin ya ben gelinlik hastasiyim cok severim bunlarda bir birinden guzel...
Cevap: ( Bembeyaz GelinLikler ) ya yapmayin ya ben gelinlik hastasiyim cok severim bunlarda bir birinden guzel...
EVİN Yeni Üye Üye 25 Ekim 2008 #3 Cevap: ( Bembeyaz GelinLikler ) inşallah zamanı gelince sende giyersin cnm😀
PaSikA Yeni Üye Üye 25 Ekim 2008 #4 Cevap: ( Bembeyaz GelinLikler ) ilk gelinliği beğendim ellerine sağlık Evin
P Phudesh Yeni Üye Üye 25 Ekim 2008 #5 Cevap: ( Bembeyaz GelinLikler ) bende ikincisini ço beğendim teşekürler..
MEÇHUL Daimi Üye Üye 25 Ekim 2008 #6 Cevap: ( Bembeyaz GelinLikler ) çok güzeller.paylaşım için teşşekürrr
ocean Paylaşımcı Melek Üye 25 Ekim 2008 #7 Cevap: ( Bembeyaz GelinLikler ) ben gelinliğimi bir kez giydim Allahta bir daha giydirtmesin..(amiiiin) darısı bekar meleklerimizin başına (amin)
Cevap: ( Bembeyaz GelinLikler ) ben gelinliğimi bir kez giydim Allahta bir daha giydirtmesin..(amiiiin) darısı bekar meleklerimizin başına (amin)
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 25 Ekim 2008 #8 Cevap: ( Bembeyaz GelinLikler ) EVİN' Alıntı: inşallah zamanı gelince sende giyersin cnm😀 Genişletmek için tıkla ... ya ben zaten evliyim ama her gun giysem bikmam herhalde cok severim🙂
Cevap: ( Bembeyaz GelinLikler ) EVİN' Alıntı: inşallah zamanı gelince sende giyersin cnm😀 Genişletmek için tıkla ... ya ben zaten evliyim ama her gun giysem bikmam herhalde cok severim🙂
mislinay Yeni Üye Üye 26 Ekim 2008 #10 Cevap: ( Bembeyaz GelinLikler ) tekrar nikahmı tazelesem ne 11 yıl önce bu kadar güzel modeller pek yoktu şimdiki gelinlikler şıkır şıkır valla🙂 emeğine sağlık canım
Cevap: ( Bembeyaz GelinLikler ) tekrar nikahmı tazelesem ne 11 yıl önce bu kadar güzel modeller pek yoktu şimdiki gelinlikler şıkır şıkır valla🙂 emeğine sağlık canım