metanoyam Hamiş Melek 11 Mart 2013 #21 smley ılk okudugumda öyle anlamamıştım ama cok mantıklı canım dediğin . ama benimkine başlandı benimki bittikten sonra yardım ederim burayada
smley ılk okudugumda öyle anlamamıştım ama cok mantıklı canım dediğin . ama benimkine başlandı benimki bittikten sonra yardım ederim burayada
smiley Daimi Üye Üye 11 Mart 2013 #22 Bugün aksam isimleri toplar yazarim sagolsun Eylül duasini baslatacak yarin, insallah rabbim hepinizde okudugumuz tefriciyenin yüzüsüyü hürmetine hepinizede hayirli evlatlar nasip eder... Amin
Bugün aksam isimleri toplar yazarim sagolsun Eylül duasini baslatacak yarin, insallah rabbim hepinizde okudugumuz tefriciyenin yüzüsüyü hürmetine hepinizede hayirli evlatlar nasip eder... Amin
smiley Daimi Üye Üye 11 Mart 2013 #23 [TABLE="width: 99%, align: left"] <tbody>[TR] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR] </tbody>[/TABLE] arzu, n.büsra (busra) ve yasemin (yasemin) Son düzenleme: 11 Mart 2013
[TABLE="width: 99%, align: left"] <tbody>[TR] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR] </tbody>[/TABLE] arzu, n.büsra (busra) ve yasemin (yasemin)
ARZUZU Daimi Üye Üye 12 Mart 2013 #27 smiley' Alıntı: Bugün aksam isimleri toplar yazarim sagolsun Eylül duasini baslatacak yarin, insallah rabbim hepinizde okudugumuz tefriciyenin yüzüsüyü hürmetine hepinizede hayirli evlatlar nasip eder... Amin Genişletmek için tıkla ... Amin smileycim amin inş. Allhın izniyle hepimize hayırlı evlatlar nasıp eder Rabbim bizlere evlat hasetı cektırmesınn tez zamanda ınş.... hamile oluruz 🙂
smiley' Alıntı: Bugün aksam isimleri toplar yazarim sagolsun Eylül duasini baslatacak yarin, insallah rabbim hepinizde okudugumuz tefriciyenin yüzüsüyü hürmetine hepinizede hayirli evlatlar nasip eder... Amin Genişletmek için tıkla ... Amin smileycim amin inş. Allhın izniyle hepimize hayırlı evlatlar nasıp eder Rabbim bizlere evlat hasetı cektırmesınn tez zamanda ınş.... hamile oluruz 🙂
ARZUZU Daimi Üye Üye 12 Mart 2013 #30 eylull duamızı nezamn edıyorsun ne zaman baslıyoruz ve kacar kacar okuyoruz kusum