AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 18 Kasım 2009 #1 Bebek Örgüleri by AuSSie-AnGeL Hamarat meleklere hamrat olmayan ama azcık ordan burdan öğrendiklerini sergilemeyi seven ben sizlere son ördüğüm bebiş örgülerini sunmak istiyorum... :örgü: Umarım beğnirsinz...
Hamarat meleklere hamrat olmayan ama azcık ordan burdan öğrendiklerini sergilemeyi seven ben sizlere son ördüğüm bebiş örgülerini sunmak istiyorum... :örgü: Umarım beğnirsinz...
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 18 Kasım 2009 #2 canım ellerine saglık masallah çok da hamaratsın süper olmuşlar örgü örmek kadar zevkli bişe daha yok ben baılırım
canım ellerine saglık masallah çok da hamaratsın süper olmuşlar örgü örmek kadar zevkli bişe daha yok ben baılırım
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 18 Kasım 2009 #4 Teşekkürler melekler siz böyle güzel sözler yazdıkca ben daha çok öresim geliyorr....
Mi'na57 Yeni Üye Üye 18 Kasım 2009 #5 Süper örmüşsün imrendim valla. ben öremiyorum🙂 maşallah tü tüü!!🙂
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 15 Mart 2010 #6 Mi'na57' Alıntı: Süper örmüşsün imrendim valla. ben öremiyorum🙂 maşallah tü tüü!!🙂 Genişletmek için tıkla ... Zamanın gelince sende örersin meleğim merak etme.....
Mi'na57' Alıntı: Süper örmüşsün imrendim valla. ben öremiyorum🙂 maşallah tü tüü!!🙂 Genişletmek için tıkla ... Zamanın gelince sende örersin meleğim merak etme.....
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 17 Mart 2010 #9 Sizlerde sağolun melekler 😀 Ne demişler.. adım hıdır elimden gelen budur 😀