Bebek kıyafetlerini ütülemek gerekir mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Marilyn7898
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

Marilyn7898

Forum Okuru
Bebek kıyafetlerini ütülemek gerekir mi?

Bebek kıyafetleri utulenmeli mı melek kadınlar kulübü bebek kıyafetleri ütülenir mi forum'da.​

Kızlar 1 ay sonra doğum yapacağım acaba bebek kıyafetleri ütülenir mi? Yıkadıktan sonra ütülemek gerekir mi? Şimdi birkaç parça esya aldım hastane çıkışı için çanta hazırlayacağım bunun için bebeğimin kıyafetlerini granül sabun ile yıkadım kuruladım ve ütü yapmam gerekiyor mu acaba?

Merhabalar
Allah öncelikle sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bebek kıyafetlerini belli bir süreye kadar granül sabun ile yıkamakta fayda var. Ütü meselesine gelince de özellikle ilk 6 aya kadar bebek kıyafetlerini ütülemek iyi olur. Yenidoğan için özellikle dikiş yerleri fermuar yerleri filan tersten güzelce utulenmeli ki bebeği rahatsız etmesin. İlk 6 ay özellikle az deterjan ile yıkayıp kurulayıp ütülenip bebeğe giydirilmesi lazım kıyafetler. Ben 6-7 aydan sonra artık sadece iç çamaşırları atlet ve zıbın içine giydirdigim kilotlari ürünlerdim 1 yaştan sonra ona da gerek duymadım açıkçası. Ütü yapmak biz kadınların kara belası zaten malumunuz ki.

Bebek kıyafetleri utulenmeli mi sorusundan sonra dilerseniz aşağıdaki linkten de "bebek kıyafetleri nasıl temizlenir" inceleyebilirsiniz.