Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bebek için dua buldum melek kadınlar kulübü bebek için dua forumda.
6 yıldır evliyim bebeğim olmuyor sadece bir kez düşük yaptım onun dışında hamile kalmadım. Bebek için dua istiyorum sizden. Bebek için dua hangi duaları ettiniz. Ben eşime çok üzülüyorum o da üzülüyor da belli etmemeye çalışıyor bana garibim. Allah bizede insallah nasip eder bir bebek.
Merhabalar
Hepimizin bir derdi sıkıntısı var şu dünyada hepimizin ayrı sınavı. Allah yardımcınız olsun ne diyebilirim ki. Ama bebek için dua buldum sizin için özellikle hz Zekeriya peygamberin duası çok etkili bebek duası olarak sürekli okuyun lütfen. Hz Zekeriya peygamberin bebek için okuduğu duayı aşağıda paylaşacağım siz de okuyun ve etrafınızdakilerle paylaşabilirsiniz.
"Bebek için dua buldum"
Bismillahirrahmanirrahim
Rabbi hebli min ledünke zurriyyeten tayyibeten inneke semi'u'ddü'ai.
Anlamı: "Ey Rabbim! Bana katından temiz bir soy ihsan eyle, şüphesiz sen duayı isitensin!" (Ali İmran ,3/38)
Bu dua ile Allah'ın izniyle bebek sahibi olursunuz inşallah. Yine Meryem suresi ve İbrahim suresini de okumanızda fayda var. "Ayetlerle hayırlı ve sağlıklı evlat isteme duası buyrun melekler"