^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 3 Ağustos 2011 #21 Gece yarisi gozlerim kapali odalar arasi bardakla dolasmak kismi guzeldi.. gunluk yapabildigim en becerikli halim simdide yenisini ekledim bu beceriye biborondaki su kac ml gozlerim kapali ayarliyorum
Gece yarisi gozlerim kapali odalar arasi bardakla dolasmak kismi guzeldi.. gunluk yapabildigim en becerikli halim simdide yenisini ekledim bu beceriye biborondaki su kac ml gozlerim kapali ayarliyorum
melike_2803 Yeni Üye Üye 28 Nisan 2012 #22 ben o güzel duyguları tadamayacagım maleseff 🙁 oysaki nasıl isterdim bu duyguları yaşamayı bebegim için günlerce uykusuz aç susuz kalmayı....
ben o güzel duyguları tadamayacagım maleseff 🙁 oysaki nasıl isterdim bu duyguları yaşamayı bebegim için günlerce uykusuz aç susuz kalmayı....
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 24 Nisan 2013 #23 ufffff çok duygulandım okurkenn daha anne olamadım olacakmıyım bilmyiroum ama o kadar çok istiyorum ki by duyguları yaşamak umurarım daha fala beklemem bunalr için
ufffff çok duygulandım okurkenn daha anne olamadım olacakmıyım bilmyiroum ama o kadar çok istiyorum ki by duyguları yaşamak umurarım daha fala beklemem bunalr için
Derya48 Aktif Üye Üye 24 Nisan 2013 #24 20+3 haftalık hamileyim ve bu yazıyı gözyaşları içinde okudum ...iyi ki varsın benim benim minik prensesim.
20+3 haftalık hamileyim ve bu yazıyı gözyaşları içinde okudum ...iyi ki varsın benim benim minik prensesim.
NAZruzgar Aktif Üye Üye 4 Mayıs 2013 #25 çok güzel yaa bayıldım çok duygulandım rabbim tüm isteylere bu duyguları nasip etsin inş.