Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bebeğim bebek arabasına bindiğinde çok ağlıyor neden olabilir.
Bebeğim bebek arabasına bindiğinde çok ağlıyor neden olabilir.
Bebekler bebek arabasında neden ağlar melek kadınlar kulübü bebeğim bebek arabasında durmuyor forum'da.
Kızlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ama genelde anne olan arkadaşlara sormak istiyorum. Bebeğim kucağımda sıkıntı yok ama ne zaman bebek arabasına koyuyorum sonra huysuzlasiyor. Bebekler bebek arabasında neden ağlar? Aklıma şöyle geliyor da acaba çok şık bindirmediğim için mi öyle ağlıyor ya da huysuzlasıyor olabilir. Sizce neden?
Merhabalar Bebekler bebek arabasında neden ağlar beden huysuz olur? Aslında sadece sizin değil bircok annenin kabusudur bebek arabasına konulduğunda bebeklerin ağlaması ve huysuzlasmasi. Size özel değil yani. Ama şu da var ki bebeginizi çok fazla kucağa alıştırmak işte burada sıkıntı yaratır. Şu şekilde bebeğinizi bebek arabasında daha fazla kalmasını sağlayabilirsiniz. Bebeğinizin bebek arabasını öncelikle rahat değilse rahat ve onun konforuna uygun hale getirin.
Örneğin kemerini çok sıkmayın, eğer yattığinda ağlıyor ise biraz arkasına yastık koyarak oturur pozisyona alabilirsiniz onu. Huysuzlandığı zaman ileri geri hareket ettirebilirsiniz. Yine bebeğiniz bazen anne babayı görmek ister ya da dışarısı ilgisini çeker o zaman bebeğinizin pozisyonunu o yönde çevirebilirsiniz. Eline en sevdiği oyuncağı verebilirsiniz. Genel anlamda bunlara dikkat edilirse bebeğinizin huysuzlukları geçecektir.
Bebekler neden çok ağlar hemen aşağıdaki linkte bu konu ile alakalı konu başlığımız ve ayrıntıları mevcut. Dilerseniz "bebeğim çok ağlıyor neden" bu konu ile alakalı başlığı inceleyebilirsiniz.