Bayramınız Kutlu Olsun

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Bayramınız Kutlu Olsun
Yarın bayram arkadaşlarım,

Kurban Bayramı'nın tüm insanlara hayırlara vesile olmasını dilerim...

Allah, dualarınızı ve kurbanlarınızı kabul etsin...

M.C

Ce: Bayramınız Kutlu Olsun

bende tüm arkadaşlarımın dostlarmın bayramını kutluyorum herkese iyibayramlar arkadaşlar ....arkadaşlar bayramda yokum hepinizi öpüyorum hoşçakalın ............

herkese iyi bayramlar ben bayramda bakarım buralara site bana emenet kimse merak etmesin (
) herkesin bayramı kutlu olsun kurban kesenlerin de allah kabul etsin

m.c abey hane baryam harçlığımız ben isterem baane el öpecem ben benden büyük kim varsa harçlıkları hazır edin ha

herkese mutlu huzurlu ve sağlıklı nice bayramlar dilerim.Bayramanız kutlu olsun...

meleklerimin ve tüm müsülüman aleminin kurban bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim

sevgiyle,umutla,neşeyle,saygıyla, huzurla,başarıyla inançla.....dünyanın tüm güzellikleriyle yaşanacak nice bayramlara...hepinize iyi bayramlar .....

sevgili melek hanımlar,hepinizin kurban bayramını kutlarım.kestiğiniz kurbanları ALLAH kabul etsin.İZMİR den kucak dolusu sevgi ve selam hepinize

Herkesin Bayramı mübarek olsun. Sevdiklerinizle geçireceğiniz mutlu, sağlıklı nice bayramlara inşallah. Herkese sevgilerimle...

[FONT=Lucida Handwriting, Cursive]Sevgili Arkadaslar Sizin,Ailenizin ve Tüm Sevdiklerinizin Kurban Bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.[/FONT]

Sevdiklerinizle daha nice Bayramlara...