kaprisli Yeni Üye Üye 10 Nisan 2009 #1 Bateri Çalmak İsteyen Varmı:) rüyada bateri çalmak rüyada bateri görmek Bateri çalmak isteyenler...Daha ne duruyorsunuz. tıkla
CiCi-MeLeK Yeni Üye Üye 10 Nisan 2009 #2 Cevap: Bateri Çalmak İsteyen Varmı🙂 ohhh çaldım kendime geldimmmm.... sesinide açtımmm deli gibi coştummm ellerine sağlıkk kuzumm iyi geldii wallaaaaa.... oohhhhhhh dünyaa varmışş... streesee 1 e 1 😛
Cevap: Bateri Çalmak İsteyen Varmı🙂 ohhh çaldım kendime geldimmmm.... sesinide açtımmm deli gibi coştummm ellerine sağlıkk kuzumm iyi geldii wallaaaaa.... oohhhhhhh dünyaa varmışş... streesee 1 e 1 😛
kaprisli Yeni Üye Üye 12 Nisan 2009 #3 Cevap: Bateri Çalmak İsteyen Varmı🙂 sağol canım benim gibi böle çalmak isteyipte çalamayanlar içinde birebir kendimi böyle kandırıyorum işte
Cevap: Bateri Çalmak İsteyen Varmı🙂 sağol canım benim gibi böle çalmak isteyipte çalamayanlar içinde birebir kendimi böyle kandırıyorum işte
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 12 Nisan 2009 #4 Cevap: Bateri Çalmak İsteyen Varmı🙂 oo süper çaldım heğ iştemiştim zaten
kaprisli Yeni Üye Üye 12 Nisan 2009 #5 Cevap: Bateri Çalmak İsteyen Varmı🙂 bende ya en büyük isteklerimden biri gerçekleşeceğini sanmıyorum ama
Cevap: Bateri Çalmak İsteyen Varmı🙂 bende ya en büyük isteklerimden biri gerçekleşeceğini sanmıyorum ama