G gülgüzeli Yeni Üye Üye 17 Aralık 2007 #2 Ce: Basörtüsü bukadar mi yakisir yaa.... ah canım ya ne kadar tatlı.
PaSikA Yeni Üye Üye 18 Aralık 2007 #3 Ce: Basörtüsü bukadar mi yakisir yaa.... Yerim ben seni yaa güzellliğe bak
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 19 Aralık 2007 #4 Ce: Basörtüsü bukadar mi yakisir yaa.... ay ay ayyy aman allahım bu ne güzellik bu ne şirinlik maviş çok tatlı yav
Ce: Basörtüsü bukadar mi yakisir yaa.... ay ay ayyy aman allahım bu ne güzellik bu ne şirinlik maviş çok tatlı yav
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Ocak 2008 #5 Ce: Basörtüsü bukadar mi yakisir yaa.... allah nazardan saklasın çok yakımışşşşşşşşşş
Elif01 Yeni Üye Üye 3 Aralık 2008 #6 Cevap: Basörtüsü bukadar mi yakisir yaa.... Cok tatli ya masallah...
MEÇHUL Daimi Üye Üye 3 Aralık 2008 #7 Cevap: Basörtüsü bukadar mi yakisir yaa.... oyyy yerim ben onu sağol canım benim
GuL_CiCeGi Yeni Üye Üye 3 Aralık 2008 #8 Cevap: Basörtüsü bukadar mi yakisir yaa.... çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkk tatlı ya öldüm bittim bu gül yüzlü güzele maşallah çok tatlı yirim ben onuu ....
Cevap: Basörtüsü bukadar mi yakisir yaa.... çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkk tatlı ya öldüm bittim bu gül yüzlü güzele maşallah çok tatlı yirim ben onuu ....
Ayışık Yeni Üye Üye 3 Mart 2009 #9 Cevap: Basörtüsü bukadar mi yakisir yaa.... ne kadarda güzel yaratmış yaradan emeğine sağlık
esra Yeni Üye Üye 3 Mart 2009 #10 Cevap: Basörtüsü bukadar mi yakisir yaa.... oyyy bu ne tatlılık ya tam yemelik maşallah suphanallahh...
Cevap: Basörtüsü bukadar mi yakisir yaa.... oyyy bu ne tatlılık ya tam yemelik maşallah suphanallahh...