SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 30 Mayıs 2022 #11 Hayatım sen her türlü belirtiyi hamileliğe bağlıyorsun bu da alakasız öksürük vs sen bulana kadar devam et
Hayatım sen her türlü belirtiyi hamileliğe bağlıyorsun bu da alakasız öksürük vs sen bulana kadar devam et
O Oxyve Üye Üye 3 Haziran 2022 #12 SadmiN' Alıntı: Hayatım sen her türlü belirtiyi hamileliğe bağlıyorsun bu da alakasız öksürük vs sen bulana kadar devam et Genişletmek için tıkla ... abla 3 gün önce normal reglimi oldum bacağımda hafif morarma var reglim devam ediyo risk var mıdır
SadmiN' Alıntı: Hayatım sen her türlü belirtiyi hamileliğe bağlıyorsun bu da alakasız öksürük vs sen bulana kadar devam et Genişletmek için tıkla ... abla 3 gün önce normal reglimi oldum bacağımda hafif morarma var reglim devam ediyo risk var mıdır
O Oxyve Üye Üye 6 Haziran 2022 #13 abla SadmiN' Alıntı: Hayatım sen her türlü belirtiyi hamileliğe bağlıyorsun bu da alakasız öksürük vs sen bulana kadar devam et Genişletmek için tıkla ... abla regl oldum ama hala hamilelik korkusu var hala kafaya takıyorum napicam
abla SadmiN' Alıntı: Hayatım sen her türlü belirtiyi hamileliğe bağlıyorsun bu da alakasız öksürük vs sen bulana kadar devam et Genişletmek için tıkla ... abla regl oldum ama hala hamilelik korkusu var hala kafaya takıyorum napicam
O Oxyve Üye Üye 6 Haziran 2022 #14 SadmiN' Alıntı: Hayatım sen her türlü belirtiyi hamileliğe bağlıyorsun bu da alakasız öksürük vs sen bulana kadar devam et Genişletmek için tıkla ... abla adetim yarın bitiyor yarın test yapsam çıkar mı adet olmama rağmen gecikmedi ama
SadmiN' Alıntı: Hayatım sen her türlü belirtiyi hamileliğe bağlıyorsun bu da alakasız öksürük vs sen bulana kadar devam et Genişletmek için tıkla ... abla adetim yarın bitiyor yarın test yapsam çıkar mı adet olmama rağmen gecikmedi ama