laetitia Yeni Üye Üye 3 Şubat 2010 #1 Barbie'nin son hali barbie hamile hamile barbie barbienin gerçek hali nin gerçek hali barbi Vah vah bizim barbie ye neler olmuş böyle.Çoluk çocuk nasılda yıpratmış onu böyle :laugh::laugh::laugh:
barbie hamile hamile barbie barbienin gerçek hali nin gerçek hali barbi Vah vah bizim barbie ye neler olmuş böyle.Çoluk çocuk nasılda yıpratmış onu böyle :laugh::laugh::laugh:
çatlak Yeni Üye Üye 3 Şubat 2010 #2 ee biz oynardık onlarla yaş ilerleyince çoluk çocuk karışmış 😀 çok güzell
laetitia Yeni Üye Üye 4 Şubat 2010 #4 miss angel' Alıntı: ama saçlarda hala bi değişme yok yaa😀 Genişletmek için tıkla ... dip boyası gelmiş kız görmüonmu 😀
miss angel' Alıntı: ama saçlarda hala bi değişme yok yaa😀 Genişletmek için tıkla ... dip boyası gelmiş kız görmüonmu 😀
ebraryksl Yeni Üye Üye 4 Şubat 2010 #5 ay ne oynardık yaaaa .bide gizli gizli kıyafet dikmezmiydim annemin mutfak bezlerinden...
<3PirayeEda<3 Yeni Üye Üye 2 Ağustos 2010 #7 Barbie.nin yenileri çıkardı alırdım hemen odama sığmazdı balkona atardık oyuncaklarımı 😀 Bizim zamanımızda böyle değildi kötü yola sapmış 😀
Barbie.nin yenileri çıkardı alırdım hemen odama sığmazdı balkona atardık oyuncaklarımı 😀 Bizim zamanımızda böyle değildi kötü yola sapmış 😀
ilkimsu Yeni Üye Üye 30 Ekim 2011 #9 koptumm bu ne hal kız barbi allah seni ne etsin kadın dediğin bakımlı olur accukkk